Düşük mu yapıyorum acil bakar mısınız kizlar

leylalarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
1.450
2.019
Sağlıksız gebeliğim var düşüğüm bekleniyor.Az önce uykumdan uyandıracak derecede alt karın ve kasık ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor.Cok şiddetli bir adet agirisi gibi ama henüz kanamam yok.Dusuk mu sizce kanamam ne zaman olur hastaneye ne zaman gitmeliyim.Korkuyorum..

Merhaba panik yapmayın eğer düşüğü bekliyorsanız başlamış olabilir. Ağrı ve kanamayla düşük yapılıyor zaten. Bir kadın doğum aciline gidin kontrol etsinler düşük başlamışsa düşüğü kolaylaştırmak için fitil felan verirler belki. İhmal etmeyin

Hala kanamam olmadı ama sancilarim ara ara devam ediyor bu şekilde yavaş da ilerleyebilir mi düşük

Hala kanamam olmadı ama sancilarim ara ara devam ediyor bu şekilde yavaş da ilerleyebilir mi düşük
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Çok üzüldüm. Nisan ayında bende düşük yapmıştım. Bahsettiğiniz ağrıyı okuyunca tekrar yaşadım resmen. karnım dan aşağı kısmının ağrıdan uyuştuğunu hissetmiştim. Ama kanama bir türlü olmadı. Doktor kürtaj yapmadan düşük olacak dedi. O ağrıyı 3 gün çektim. Beta değerim 550 olduktan 1 hafta sonra kanamam başladı . Korkmayın çok şiddetli olursa elbette yakın bir sağlık kurumuna gidin. Tekrar geçmiş olsun

Sureciniz nasıl ilerledi.Evde kendiniz mi düşük yaptınız.Sonrasinda doktora gorundunuz mu ? Sizde çok geçmiş olsun Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin

Sureciniz nasıl ilerledi.Evde kendiniz mi düşük yaptınız.Sonrasinda doktora gorundunuz mu ? Sizde çok geçmiş olsun Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin
Amin inşallah. evet evde kendim düşük yaptım. Söyle oldu . Küçücük bir leke gelmişti ilk sonra öğrendik ki düşük başlamış. Beta değerim düşmeye devam ediyormuş sürekli. Derken düşük başlamış cümlesini duyduktan tam 10 gün sonra kanamam başladı. O dediğiniz ağrıyı 3 gün filan rahat çektim. Sonrasında doktora gittim mayıs ayının sonuna doğru tekrar Beta değerine baktı hala sıfır değildi 11 çıkmıştı. Haziran ayına kadar ancak sıfırlandı .bu arada Nisan 11 de düşük yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…