Gebeliğe Hazırlık Düşük mü yapıcam yardm edin :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Goknurcelk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
85
40
28
Arkadaslar 8 9 aydr cocugum olmuyordu mantar enfeksiyonum vardı nihayet bu ay sukurler olsun ki o iki cizgiyi gordum hemde enfeksiyon varken :) kan verdm ve 1 aylk gebeyim. Ama dusuk tehlikem varmis durmadan kahverengi akintm geliyor belim cok agriyor ara ara kasıklarma sancı giriyor doktor progestan verdi . Bebegimin dusmesini istemiyorum sizede bu tarz seyler oldumu bebeginiz yaşadimı

Canım benimde gebeliğimi öğrendiğim hafta içerisinde kahverengi lekelenmeler oldu doktora gittiğimde progestan iğne verdi ve şuan çok şükür hiç yok. Strese girme ve ilaçlarını düzenli kullan. Bol bolda dinlen. Ağır işlerden kaçın. Allah’ın izniyle bebeğin seninle olacaktır. Korkma kahve lekeden kırmızı pembemsi lekeler gelirse tedirgin ol ve hemen doktora git. Geleceğinden demiyorum aklında bulunsun

Bakteriyel vajinit olsa koku olur genellikle diye biliyorum. Enfeksiyon dışı bişi herhalde tatlım. Cok geçmiş olsun. İyi bir kadın doğumcu öğrenirsem paylaşacağım seninle.
Hamileliğin iz devam ediyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…