• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yapıyorum lütfen yardım 🥺

bettas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
41
1
1
Merhaba arkadaşlar adetim 9 gün gecikti evde kaset test yaptım 2 defa 2side iki çizgi çıktı
Yarin kan tahlili vermeyi düşünüyordum fakat bugün kanamam oldu hastaneye gittim Beta HCG bakıldığında 5.8 çıktı değerim düşük mü yapıyorum
Bir ümitle gittim belki bebeğimi kurtarabiliriz sonuçları almaya gitmedim e nabizdan baktım geç çıkacağını söylediler bu sebeple çok düşük olduğunu görünce ve kanamam artınca gitmedim

Düşük olarak düsünme muhtemelen kimyasal gebelikti. Yani kanda cıkan olusmamıs gebelik normalde 10 un altını pozitif olarak kabul etmeyen doktorlarda var.

Merhaba arkadaşlar adetim 9 gün gecikti evde kaset test yaptım 2 defa 2side iki çizgi çıktı
Yarin kan tahlili vermeyi düşünüyordum fakat bugün kanamam oldu hastaneye gittim Beta HCG bakıldığında 5.8 çıktı değerim düşük mü yapıyorum
Bir ümitle gittim belki bebeğimi kurtarabiliriz sonuçları almaya gitmedim e nabizdan baktım geç çıkacağını söylediler bu sebeple çok düşük olduğunu görünce ve kanamam artınca gitmedim
Düşük yapmıyorsun. Kimyasal gebelik gecirmissin. Regl olmuşsun. Korkma bişey olmaz.

Back
X