• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü dış gebelikmi acil yardımm

sinemimsinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
134
76
73
Arkadaşlar çok acil yardmınıza ihtiyacım var bu ay adetim 5 gün geçti daha sonra adet oldum sandım ama çok azdı kanamam tesadüfen beta hcg me baktırdım 116 çıktı iki gün sonrasında 251 dr 4gün sonra için tekrar istedi 364 çıktı drum 4 gün sonrası için yani pzt için tekrar kan vermemi istedi buarada adet kanaması sandığım kahveremsi bazen kırmızı olan kanamam devam ediyor drum baştan beri düşük tehlikem olduğunu söylüyordu ama şimdi internetten okuduğum dış gebelik korkuttu beni😞 bide drum kanaman regl kanamasnı geçerse ara dedi ve herhangi bir operasyona gerek olmadan vücudun atacağını söyledi ama bnm kanamam 8 gün hemen hemen aynı seviyede belki çok az artmıştır 😔

merhaba dış gebeliği falan belirtilere göre bulamazsın dr ancak görebilir iyi bir doplör uzmanı olan kadın doğumcu ara imkanın varsa kaç haftalıksın eğer kese ve bebeğin kalp atışlarını görürse dr dinlenme ve bi ilaç veriyor eğer onlarda yoksa düşük yapıyorsun demektir çok geçmiş olsun

Canım benimde dış gebelğim oldu değerim çok yawaş derecede düştü ama tabi amelyat oldum korkma beta hcg sıfırlanrsa ama yvaş düşüyorsa güşünülebilir

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için saolun. Aslında vajinal ultrosonla baktı dr daha kese zaten gözükmez dedi dış gebelik mi diye baktım o da yok dedi ama ben yinede endişeliyim işte inanın artık bebebiğimi kaybetmenin üzüntüsü unuttum bunları düşünmekten

Back