- 9 Ekim 2023
- 38
- 4
- Konu Sahibi Papatyatacli
Salı günü sağlık ocağına kan verdim hamilelik icin. Gece kanamam başladı. Kahverengi şekilde başladı. Çevrem yerleşme dese de çok içim rahat etmedi ben acile gittim. Sabahki verdigim kan sonucu çıkmadığı için acil de beta için kan aldi. Sonucu 320 çıkınca gebelik dediler 2 gün sonra yeniden gel takip diyip yolladilar. Kanamayı da normal 3 ay dediler Sabah saglik ocağını aradım beta 360 çıktı. Geceki değerimi söyleyince düşük olabilir dedi kadın doğuma yönlendirdi. Bu sürede simsiyah pihtili kanamam oluyordu. Doktora gittim sonucu söyleyince düşük dedi yeniden HCG istedi bu sefer HCG 350 çıktı. Dış gebelik olabilir dedi aşağıdan muayene etti bir şey demedi yarın gel diyerek yolladı. Bugün yine gittim bu sefer yine HCG aldı alttan detali baktı ultrasonda bir şey gözükmüyor bize ipucu vermedi.kana bakicaz dedi. Kan bu sefer 370 çıktı. Dış gebelik canım kürtaj yapcaz düşmezse değer ilaç kullancan dedi anlamadığım şey kürtajın dış gebelikle ilgisi ne. Şu an kanamam bayağı adet gibi gidiyor yarı pihtili yarı kanlı. Sizde bu yaşadığım dış gebelik mi doktor neden öyle dedi yaşayan var mı