Düşük mü?Adet kanaması mı

merve0991

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
2
0
33
Kızlar merhaba adet gecikmesi oldu ilk kez..... korunmasız 1 gün ilişkim olmuştu öyle olunca olur mu acaba dedim 5 gün geciktikten sonra peçeteye silecek kadar kanama oldu ve durdu dedim herhalde hamileyim test falan da yapmadım bekleyim biraz diye 4 gün geçtikten sonra dün akşam saatlerinde kanama geldi yine adet kanaması olduğunu düşünüyorum emin de değilim idrarla birlikte geliyor o şekilde gelince endişelenmedim adet kanamasıdır diye ama şuan karnım ağrıyor böyle kasılıyor gibi çok değişik tatile girdi şimdide polikinlikler ne yapacağımı bilemedim randevu aldım ama geç mi kaldım bilmiyorum sizce ne olabilir bu

Kızlar merhaba size bir sorum olacak benim 5 düşüğüm oldu ve kan pıhtılaşması oldugu söylendi doktorum gebelik öncesi coraspin kullanmam gerektiğini söyledi 15 gündür falan içiyorum ancak bu ay adetim 5 gün gecikti ve kasıklarımda ara ara batma ve gögüs hassasiyeti var ancak gecikmenin 1. Günü idrar testinde negatif çıktı sizce bu coraspin gecikme yapıyor olabilirmi yardımcı olurmusunuz ilk defa kullanıyorum

Bende buna benzer bir şey yaşadım. Bir süre sonra doktora gidebildim muayene etti sorun yok dedi, bu kadar kısa süreli bir tutunmaya gebelik bile diyemeyiz döllenme olmuş sadece demişti. Gebelikten bile saymamisti. Korkmayın ama mutlaka doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…