Düşük-kürtaj-tarlusal !

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.355
248
Arkadaslar kurtaj olali 40gun oldu ve adet olmadim daha .bugun de kontrole gittim icim rahat etmeyince.beta tahlili yapti her ihtimale karsi.negatif oluncada .tarlusal verdi.hormon ilaciymis sanirim ve korkutuyor biraz.hani ictigimde kanamam cok yogun olursa?adet dongum degisirse?kac gunde adet olcam doktor biraktiktan sonra 10gunu bulabilir dedi tekrar istiyorum bebek sahibi olmayi ve sure uzadikca uzuyor sanki.sanirimda adet olamadigim icin gerginlik hat safhadakullanan arkadaslar yardimci olabilir mii

Cok gecmıs olsun bende Mayıs 8 de kurtaj olmak zorunda kaldım 11 haftalık gebeliğim sonlandirildi tam 80 gun sonra adet oldum tarlusal kullanım adet olamadım sonra tekrar basla bı doktora gıttım o da 21 günlük bı ılac verdi o ılac bitti 5 gun sonra adet oldum nezaman adet olacağın gebeliğin büyüklüğüne gore değişiyor cnm seninki kac haftalıkti benimkisi buyuk gebelik olarak gectı ama strese de bağlı bısey normal yanı korkmana gerek uok

80gun mubenm 5.5haftalikta yeniydi daha.ama adet olup tekrar deneyelim dedik.ee adet olamadan yani yumurtlamadn gebelk olusmaz diye stresle bekliyorum bakalm.elimde degilki stres oluyr iste.gecms olsn siziede.ilk bebekmiydi

80gun mubenm 5.5haftalikta yeniydi daha.ama adet olup tekrar deneyelim dedik.ee adet olamadan yani yumurtlamadn gebelk olusmaz diye stresle bekliyorum bakalm.elimde degilki stres oluyr iste.gecms olsn siziede.ilk bebekmiydi

Saol cnm sanada gecmıs olsun evt ilk bebekti cok yıkıldık ama yapacak bişe yok malesef sımdı adetım bıtsın hemen tekrar baslıcaz adeti beklerken 3 ay doldu zaten beklemicem yanı hayırlısı buymuş napalım sende adet olursun merak etme yeter kı stres yapma yeni bebek ıcın kendimizi stresten uzak tutmamız lazım unutma 😄

iste bizde ilk adeti bekleyelm dedk normalde doktr 2ay bekleyn dedi bgn de beklemeyi dusunmuyrm dedm guldu hadi bakalm adetten snra folik asite basla dedi.ama adet olsam rahatlicm biraz.ayrica bu ay 1hafta olmadi daha sanirim korunmasz oldu kan testi negatif ama.o da kafami karistiriyot bakalm.zormus ya..biz 2yil istemedik daha yeni istemeye baslamistij olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…