düşük&kürtaj sonrası ilk adetinizi ne zaman gördünüz ve hamile kalabildiniz mi

canım ilk düşükler de gerek yok ki araştırmaya tekrarlayan olursa eğer testlerini yaptır bence. Benim de ilkti 5 haftalık düşük yaptım adetim geçti korunmuyorum şu anda. Dr. ilk gebelikler de olabilecek bir durum dedi doğal ayıklma olarak düşün korunmayabilirsin dedi. senin ne kadarlıkdı.

Banada aynılarını söledi canım ama benim 8 haftaya kadar gayet normaldi kontrolümde kalp atıslarını falan duyduk çok sükür dedik, sonra 8+4 günlükken durmuş kontrolden 4 gün sonra ölmüş meğer ben bikaç hafta öle gezdim anlamadık bişey sonra hafif bi lekelenmem oldu ne agrı ne bişey yok gittik ölmüş dedi 11 haftalık olması gerekirken 8 haftada kalmış hemen kürtaj ve sonrası durum bu... Sanırım korkuorum ilerde 25-30 haftalık olduğunda kalbi durarsa die, aslında dediğin gibi ilkinde kimse bişey yapmıo ama işte olacagı varsa ztn yine olur diorum bi yandanda hayırlısı olsun artık..

canım benim ablam 3 aylıktı kalbi durdu kürtaj oldu o bile 3 ay ara verdi sadece 4. ay tekrar hamile kaldı. şuan 9 yaşında kızımız. Çok fazla da kafana takma dr da eğer normal bir düşük dediyse boşuna kafanı meşgul etme testlerle

Valla doru sölüosun işte bu korkular yüzünden ama sanırım dediğin gibi yapıcam 2 adetim bitsin inş bende denemelere başlıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…