• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük&kürtaj sonrası ilk adetinizi ne zaman gördünüz ve hamile kalabildiniz mi

Zamanyeli

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.611
998
358
Kızlar ben de 16 eylül de düşük yaptım kanamayla gitti ve beş gün kadar kanama lekelenme sürdü. Ve bugün 22. günüm düşük yapalı ilk adetim geldi. Yalnız erken mi geldi normal mi süresi bilemedim. Ağrı sancı da yok. Ve ben düşük kanaması bittikten sonra korunmadım gerçi düşük-adet arası çok uzun sürmedi ondan mıdır ? Buna bağlayıp umudumu kaybetmek istemiyorum. Benimle aynı durum da olan ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?:110::KK51:

Bence biraz erken gibi kürtaj sonrası kontrole gittin mi ? Bende tam 40 gün sonra gelmişti gerçi gecikmişti belki ara kanama mı yoksa baya adet mi oldun 3-5 gün oda var lekelenme gibiyse tahminimce 1 2 hafta sonra tekrar adet olursun

Bence biraz erken gibi kürtaj sonrası kontrole gittin mi ? Bende tam 40 gün sonra gelmişti gerçi gecikmişti belki ara kanama mı yoksa baya adet mi oldun 3-5 gün oda var lekelenme gibiyse tahminimce 1 2 hafta sonra tekrar adet olursun

canım ben kürtaj olmadım kanamayla gitti 6 haftalıkdı kanamam bittikten sonra tekrar kontrole gittim bir sorun yok demizlenmiş dedi bir ay sonra adet görürsün dedi ama 22. günde geldi. Peki sende yeni bir gebelik oldumu düşük sonrası

Henüz yok 3 ay ara verdim yeni başladım folic 1 e bakalım hayırlısı

Merhaba
Aranıza yeni katıldım. Bende 5 Eylülde düşük yaptım. Kanamam 5 gün sürdü. Aradan 39 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım. Hamile olma ihtimalim var mı sizce yoksa düşük sonra adetin düzensiz olması normal mi? Psikolojik mi bilmem ama bulantılarım da var.

Merhaba
Aranıza yeni katıldım. Bende 5 Eylülde düşük yaptım. Kanamam 5 gün sürdü. Aradan 39 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım. Hamile olma ihtimalim var mı sizce yoksa düşük sonra adetin düzensiz olması normal mi? Psikolojik mi bilmem ama bulantılarım da var.
Canim benim de 22 gün sonra adetim geldi sen korunmuyor musun bi test yaptirsan

Merhaba
Benimde aedetim biraz gecikmeli gelmisti ama korunmasiz iliskiniz olduysa bi test yaptirin bence

20 gün kadar korunduk sonrasında bebek istediğim için bıraktım korunmayı test yaptırcam ama korkuyorum önceki gibi öğrendikten bi hafta sonra düşerse diye

canım ben de korunmadım 22. gün adet oldum ama artık ablalarım ve arkadaşlarım o kadar çok baskı yaptı ki bu acele niye bir ay daha bekle yine aynı şeyi yaşama diye ben de ikna oldum sonun da bekliycem bir ay daha

Ben gecen yil agustos ayinda kurtaj oldum. Kanamam cok uzun surmustu kanama bittikten sonra da korunmadim.ekim basinda hamile oldugumu ogrendim.haziranda dogum yaptim:)
İsteyen herkese nasib olsun insallah.
Ayni seyi yasarim diye cok korkuyor insan, ama yasamadan bilemiyoruz iste..

Ben gecen yil agustos ayinda kurtaj oldum. Kanamam cok uzun surmustu kanama bittikten sonra da korunmadim.ekim basinda hamile oldugumu ogrendim.haziranda dogum yaptim:)
İsteyen herkese nasib olsun insallah.
Ayni seyi yasarim diye cok korkuyor insan, ama yasamadan bilemiyoruz iste..
Allah uzun ömür versin yavrunuza. Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah ben de korunmadım ama 22. gün adet oldum korktum aslın da hemen kalmayınca ki ben kürtaj bile olmadım dedim ki sonra erken adet oldum ve yumurtam olgunlaşmamıştı ondan kalamadım galiba bu ay denesem mi yoksa beklesem mi kararsızım of:KK51:

Allah uzun ömür versin yavrunuza. Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah ben de korunmadım ama 22. gün adet oldum korktum aslın da hemen kalmayınca ki ben kürtaj bile olmadım dedim ki sonra erken adet oldum ve yumurtam olgunlaşmamıştı ondan kalamadım galiba bu ay denesem mi yoksa beklesem mi kararsızım of:KK51:
Buna ancak sen karar verebilirsin.ben cook istiyodum iyiki de beklememisin:)

canım ben de korunmadım 22. gün adet oldum ama artık ablalarım ve arkadaşlarım o kadar çok baskı yaptı ki bu acele niye bir ay daha bekle yine aynı şeyi yaşama diye ben de ikna oldum sonun da bekliycem bir ay daha
Hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşaAllah canım bende bi kaç gün daha bekleyim bakalım
Canım Rabbim Hayırlısı ile en kısa zamanda sağlıklı bir hemilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah başkalarının söylediklerini çok dikkate alma derim sen istiyosan eğer kendini hazır hissediyosan bekleme derim

Merhaba
Merhaba bende kürtaj olmak zorunda kaldıktan 35. günde adet olmuştum ama senin fazla zaman geçmiş gibi test yaptırdın mı? güzel haberlerini duyarız umarım.

Kızlar ben de 16 eylül de düşük yaptım kanamayla gitti ve beş gün kadar kanama lekelenme sürdü. Ve bugün 22. günüm düşük yapalı ilk adetim geldi. Yalnız erken mi geldi normal mi süresi bilemedim. Ağrı sancı da yok. Ve ben düşük kanaması bittikten sonra korunmadım gerçi düşük-adet arası çok uzun sürmedi ondan mıdır ? Buna bağlayıp umudumu kaybetmek istemiyorum. Benimle aynı durum da olan ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?:110::KK51:

canım sorun yapma gayet normal bende kürtajdan 24 gün sonra oldum ilk adetimi bitti suan, bende senin gibi düşünüordum erkenmi oldum dedim ama normalmiş kişiden kişiye farklılıklar var kimisi 45-50 gün sonra oluomuş...

canım sorun yapma gayet normal bende kürtajdan 24 gün sonra oldum ilk adetimi bitti suan, bende senin gibi düşünüordum erkenmi oldum dedim ama normalmiş kişiden kişiye farklılıklar var kimisi 45-50 gün sonra oluomuş...

canım ya çok geçmiş olsun :( tekrar bebek düşünüyormusun

canım ya çok geçmiş olsun :KK43: tekrar bebek düşünüyormusun

Düşünüuorum canım çok istiyorum çünkü ama öncesinde tekrar doktorlarımla görüşüp testler yaptırabilirim sebebini araştırmak adına, ilk düşük olduğu için doktorlar normal dio ama bana normal gelmio bi sorun varki oldu diorum, bi sebep arıyoruz işte kendimize bu sefer takipli bi hamilelik geçiricem sanırım, Rabbim hepimize yardım etsin inşallah çocuklarımızı kucağımıza alırız sag sağlim..

Back