- Konu Sahibi 35yagmur35
-
Beta baktirmadim hiç ama evde test yapmıştım bisi çıkmamıştıDegerleriniz sifirlanmismiydi kurtaj oldugunuz zaman .
İnşallah canım yarın tekrar yapicam bakalımOAman yarin Ilk idrarla bir daha yapin var gibi bence hayirlisi olsun
Düşük riski vardı hastanede yatıyodum 13 haftadaydik ama düştü malesef kalan parça olmasın diye kürtaj yaptı doktorum ertesi sabahÖzel değil se neden kürtaj oldun ne sorun vardı
Anladım Çok geçmiş olsun canımDüşük riski vardı hastanede yatıyodum 13 haftadaydik ama düştü malesef kalan parça olmasın diye kürtaj yaptı doktorum ertesi sabah
Benim regli döngü günüm 24 günde 1 reglime yakın test yaptım sizinkisi gibi silik çıktı kan testi yaptırdın 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim inşallah hamilesinizdir13 haftalik düşük yasadim geçen ay kalan parçalar için kürtaj oldum sonra hiç korunmadim normal döngüye göre adet olmam lazımdı olmadım test yaptım silik çizgi çıktı daha önce test yaptığımda cizgi yoktu hiç şimdi ki testte çıktı
Hayır maalesef beta sıfırlanmamış o yüzden öyle çıkmışMerhaba hamileisiniz suan
Hayırlısı olsun ne kadar sürede şıfırlandı bende kürtaj oldum yeni ondan soruyorumHayır maalesef beta sıfırlanmamış o yüzden öyle çıkmış
30 35 arası canım tam bilemiyorum ama 1 ayı geçmiştiHayırlısı olsun ne kadar sürede şıfırlandı bende kürtaj oldum yeni ondan soruyorum
Geçmiş olsun bu arada senin kürtaj sebebin neydiHayırlısı olsun ne kadar sürede şıfırlandı bende kürtaj oldum yeni ondan soruyorum
Boş gebelik 8 haftaya kadar bekledim ısrarla hayla boştu malesef yatırdılar ilaçla düşürdüm tamamen dusmeyınce kürtaja alındım canlı canlı uyusturucu bile yapmadılar canımı çektikler sandım dayanamadım bağıra bağıra bıraktırdım gündüz düşürmem için verdikleri sancıda çabası o sancıyla bir dogum yapardım heralde hayla içim temizlenmemiş evde ilaçla kan pıhtısı atıyorumGeçmiş olsun bu arada senin kürtaj sebebin neydi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey inşallahBoş gebelik 8 haftaya kadar bekledim ısrarla hayla boştu malesef yatırdılar ilaçla düşürdüm tamamen dusmeyınce kürtaja alındım canlı canlı uyusturucu bile yapmadılar canımı çektikler sandım dayanamadım bağıra bağıra bıraktırdım gündüz düşürmem için verdikleri sancıda çabası o sancıyla bir dogum yapardım heralde hayla içim temizlenmemiş evde ilaçla kan pıhtısı atıyorum
Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bende sizin gibi 20+2 de 16 haftaya uyumlu bebegini kalp durması sonucu kaybettim.3 nisan da dusuk arkasından kurtaj oldum hala adet olmadım kendimi hamile gibi hissediyorum bugün test yaptım normal gebelik testi negatifti siz silik çizgiyi kaçıncı günde görmüştünüz adet olacakmışım gibi ağrım var ama gelen giden yok sizde belirti oldumu uzun oldu halkınızı helal edin lütfen malum hastanelere gidemiyoruz.13 haftalik düşük yasadim geçen ay kalan parçalar için kürtaj oldum sonra hiç korunmadim normal döngüye göre adet olmam lazımdı olmadım test yaptım silik çizgi çıktı daha önce test yaptığımda cizgi yoktu hiç şimdi ki testte çıktı
Ben bu testi yaptığımda beta sıfırlanmamış o yüzden öyle çıkmış sonra 44.günde adet oldum şimdi 12 haftalık hamileyim şükürMerhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bende sizin gibi 20+2 de 16 haftaya uyumlu bebegini kalp durması sonucu kaybettim.3 nisan da dusuk arkasından kurtaj oldum hala adet olmadım kendimi hamile gibi hissediyorum bugün test yaptım normal gebelik testi negatifti siz silik çizgiyi kaçıncı günde görmüştünüz adet olacakmışım gibi ağrım var ama gelen giden yok sizde belirti oldumu uzun oldu halkınızı helal edin lütfen malum hastanelere gidemiyoruz.
Çok geçmiş olsun canım bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey inşallahMerhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bende sizin gibi 20+2 de 16 haftaya uyumlu bebegini kalp durması sonucu kaybettim.3 nisan da dusuk arkasından kurtaj oldum hala adet olmadım kendimi hamile gibi hissediyorum bugün test yaptım normal gebelik testi negatifti siz silik çizgiyi kaçıncı günde görmüştünüz adet olacakmışım gibi ağrım var ama gelen giden yok sizde belirti oldumu uzun oldu halkınızı helal edin lütfen malum hastanelere gidemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?