• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük+kürtaj sonrasi (1 ay)gebelik testi silik cizgi

35yagmur35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
630
836
323
İzmir
13 haftalik düşük yasadim geçen ay kalan parçalar için kürtaj oldum sonra hiç korunmadim normal döngüye göre adet olmam lazımdı olmadım test yaptım silik çizgi çıktı daha önce test yaptığımda cizgi yoktu hiç şimdi ki testte çıktı

Eklentiler

• 20200127_180238.webp
    20200127_180238.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 384
  • 20200127_180253-01.webp
    20200127_180253-01.webp
    26 KB · Görüntüleme: 277
13 haftalik düşük yasadim geçen ay kalan parçalar için kürtaj oldum sonra hiç korunmadim normal döngüye göre adet olmam lazımdı olmadım test yaptım silik çizgi çıktı daha önce test yaptığımda cizgi yoktu hiç şimdi ki testte çıktı
Benim regli döngü günüm 24 günde 1 reglime yakın test yaptım sizinkisi gibi silik çıktı kan testi yaptırdın 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim inşallah hamilesinizdir

Geçmiş olsun bu arada senin kürtaj sebebin neydi
Boş gebelik 8 haftaya kadar bekledim ısrarla hayla boştu malesef yatırdılar ilaçla düşürdüm tamamen dusmeyınce kürtaja alındım canlı canlı uyusturucu bile yapmadılar canımı çektikler sandım dayanamadım bağıra bağıra bıraktırdım gündüz düşürmem için verdikleri sancıda çabası o sancıyla bir dogum yapardım heralde hayla içim temizlenmemiş evde ilaçla kan pıhtısı atıyorum

Boş gebelik 8 haftaya kadar bekledim ısrarla hayla boştu malesef yatırdılar ilaçla düşürdüm tamamen dusmeyınce kürtaja alındım canlı canlı uyusturucu bile yapmadılar canımı çektikler sandım dayanamadım bağıra bağıra bıraktırdım gündüz düşürmem için verdikleri sancıda çabası o sancıyla bir dogum yapardım heralde hayla içim temizlenmemiş evde ilaçla kan pıhtısı atıyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey inşallah

Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bende sizin gibi 20+2 de 16 haftaya uyumlu bebegini kalp durması sonucu kaybettim.3 nisan da dusuk arkasından kurtaj oldum hala adet olmadım kendimi hamile gibi hissediyorum bugün test yaptım normal gebelik testi negatifti siz silik çizgiyi kaçıncı günde görmüştünüz adet olacakmışım gibi ağrım var ama gelen giden yok sizde belirti oldumu uzun oldu halkınızı helal edin lütfen malum hastanelere gidemiyoruz.

Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bende sizin gibi 20+2 de 16 haftaya uyumlu bebegini kalp durması sonucu kaybettim.3 nisan da dusuk arkasından kurtaj oldum hala adet olmadım kendimi hamile gibi hissediyorum bugün test yaptım normal gebelik testi negatifti siz silik çizgiyi kaçıncı günde görmüştünüz adet olacakmışım gibi ağrım var ama gelen giden yok sizde belirti oldumu uzun oldu halkınızı helal edin lütfen malum hastanelere gidemiyoruz.
Ben bu testi yaptığımda beta sıfırlanmamış o yüzden öyle çıkmış sonra 44.günde adet oldum şimdi 12 haftalık hamileyim şükür🤲

Çok geçmiş olsun canım bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey inşallah

Merhaba,bende de 5 hafta 3 gunluk iken dusuk teshis edildi.Daha cok yeni.2 subatta teshis ettiler.
Hic kanamam yok.cok az varla yok arası hafif koyu kahve lekelenmem oluyor.Kurtajlik durumum yok.Sormak istedigim su.
Ben dogal yolla hamile kalmak istiyorum ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
1-2 gune dusukle ilgili kanamam baslayacak sanrm.Doktorum oyle dedi.
Bu yasadgm kanamayi adetin ilk gunu olarak mi almam lazm?
Ve ovulasyon testlerini dusuk ile ilgili kanama bittikten sonra kullanmaya baslamamin yararı olur mu?
Cinsel iliski yasamamda kısıt olmadigi soylendi.

Back