Lütfen umudunuzu kaybetmeyin evet çoğu doktora göre kayıplar çok olağan bir durum, vücudumuzun eleme yaptığını düşünüyorlar sadece. Bir genetik uzmanıyla görüşmüştüm, her döllenen yumurta dünyaya gelseydi her yer sakat dolu olur demişti. Yani bir gün o sağlıklı bebeğiniz size tutunacak inşallah
Bunu hızlandırmak için neler yapabilirsiniz? Takviyeler alarak. Inanın üreme sisteminin büyük kısmı beslenme indeksli. Inositol, q10, omega 3 bunları 3 ay kullanın. Eşiniz de gerekli tetkikleri yaptırsın. Kan sulandırıcı da tekrarlayan gebelik kayıplarında mutlaka veriliyor hatta tüp bebeklilerin hepsine veriliyor bildiğim kadarıyla, pıhtılaşma olmasın ve bebek de iyi beslensin diye. Son olarak içinize sinen bir doktor bulmak çok çok önemli. Ben özel sağlık sigortası yaptırdım tek tek birkaç doktor denedim mesela. İnternetteki yorumlara baktım çoğunlukla. Bu süreçte doktorunuzun sizi tanıması, garantici olması ve sizin ona güvenmeniz çok önemli. Ben inanıyorum bu şekilde her şey Allahın izniyle güzel olacak sizin için