Düşük kanaması kaç gün sürer?

Gullec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
9
3
36
34
Merhaba her ay duzenli regl olan biri olarak yine 29 martta regl oldum fakat bitmedi 17 gun olunca doktora gittim ultrasonda birsey görünmedi ancak kan testinde hcg 1090 cikti hamile oldugum soylendi birkac gun sonra tekrar kan testi yaptirdim 800e dustu deger ve alt ultrasonda da hic bir gozlem cikmadi doktor degerin dusuyor ultrasondada bisey cikmasini beklemiordum zaten dedi kimyasal gebelik diye adlandiriliyormus sanirim bu durum fakat 35 gun oldu kanamam kesilmedi... benzer durum yasayan varsa yardimci olabilir mi bu kanama kac gün sürüyor ilk defa basima geldigi icin biraz fikir almak isterim

Canım ben de şu an kimyasal gebelik geçiriyorum daha önce bi kere daha geçirdim 35 gün sürmesi mümkün değil benim ki 5 6 gün sürdü adetim kadar aynı adetim gibi oldu ama çok ağrılı

Yani gelişmemiş yumurta adet kanamasıyla atılıyor sen daha önce 35 gün yaşamadıysan böyle bi şey hemen doktora git derim

Bende ki bende kimyasal yasadim adet süresi kadardi sadece kanamam cok yoğundu bence hic normal degil kürtaj oldum ozaman bile kanamam 10 gun sürmedi 5 gun kanama 4-5 gun lekelenme oldu ki kimyasal cok cok daha hafif kurtajin yaninda doktor ne diyor gittin insallah

Gittim 2 farkli doktora gittim ikiside cok aciklayici seyler soylemedi acikcasi bide sehir disina cikmak zorunda kaldim 15 gundur gitmiorum degerimle ilgili fln da bi bilgim yok acikcasi ama yarin sabah gidecegim endiseliyim fazlaca

Gittim 2 farkli doktora gittim ikiside cok aciklayici seyler soylemedi acikcasi bide sehir disina cikmak zorunda kaldim 15 gundur gitmiorum degerimle ilgili fln da bi bilgim yok acikcasi ama yarin sabah gidecegim endiseliyim fazlaca
Bencede hit hatta varsa universite hastanesine git daha cok arastiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…