Düşük kan ve kan şekeri nasıl düzeltilir?

Gizem_k44

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
29
5
6
28
Kan değerlerim çok düşük inanılmaz derecede halsizim canım sürekli tatlı şeyler yemek istiyor
Lütfen bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Dipnot; kan ilacı kullanıyorum

düşük kan ayrı mevzu, kan şekeri ayrı mevzu. hangisine yanıt arıyorsunuz ? kan şekeriniz düşük mü ? ölçtünüz mü ? sürekli tatlı istemeniz şeker yüksekliğinden de olabilir.

İlaçınızı hangi bölüm verdi bulduğunuz yerde hemetolojı bölümü varsa oraya gidin benimde kanım düşük b12 folikasıt kullandım halsızlıgım gectı bıraz daha ıyıyım kan hapının hiç bir faydası olmuyor şimdide tekrar tahlil verdim nedenini arastıracaklar

Kan şekeriniz düşüyorsa reaktif hipoglisemi vardır diyet yapmalısınız insülin direncini kırmanız gerekir. Ama tabi düşük ise. Acıktığınız için düştüğünü yorumluyor iseniz bu yanlş olur çünkü hiperglisemi ataklarında da canınız tatlı çekebilir. Diyabet kansızlık yapabilir.

Kan değerlerim çok düşük inanılmaz derecede halsizim canım sürekli tatlı şeyler yemek istiyor
Lütfen bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Dipnot; kan ilacı kullanıyorum
Ben hamileyim ilaçlar ise yaramayinca aylardır doktorum en sonunda serumla tedaviyi önerdi . İki dozu haftada bir şeklinde aldım ve şuan gayet iyiyim . Helesicak havalarda yerimden kalkmaya gücüm olmazdı

Kan ilaci kullaniyorsaniz ferritin düşüktür ( kendimden biliyorum) ilacin yani sira beslenmenize de dikkat edin.Mesela ,esmer undan yapilan şeyler demiri düşürür,şekersiz cay da.Karaciger ,kirmizi et bunlar demirden yüksektir ve yerken bol yesillikle yiyin ama yaninda ayran vs icmeyin.emilemez yoksa demir.Cok ince detaylar var daha ama dikkat etmek lazim.Bir de doğal keci boynuzu pekmezi 1 tatli kasigi tüketin.

Kansızlık ta kan şekerinin düşüklüğüne veya yüksekliğine sebep olabiliyor kan ilaçlarını kullanınca oda değişime uğrayabilir her test sonucunda bak göreceksin ya yükselecek ya düşecek acaba kan ilacı kullandığın için mi düşük yoksa zaten düşük mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…