• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük hcg değeriyle hamileliği tamamlayan varmıdır?

esgies

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
88
55
48
Arkadaşlar. Son adetim 13 Ekimdeydi. 11 kasımda bat ım vardı geçince 12 kasımda kan testi verdim 12,78 çıktı. Bugün en son verdiğimde 36,28 çıktı. Doktorum bu seviyelerde çok dengeli olmadığını söyledi ama merak ettiğim bu tür hcg değeri olup hamileliğini tamamlayan varmıdır acaba?

Yokmudur yardımcı olacak

Merhaba umarım her şey yolunda gider. Ben bat 4 gün geciktikten sonra bhcg 49 çıkmıştı. Geç yumurtlamışım ve gebeliğimi çok erken öğrenmiş oldum. 2 günde bir testleri tekrarladım ve oğlum şu an 3 yaşında.

Teşekkür ederim

Bugünkü değerim 60 hala artıyor. Artık ne düşüneceğim bilemiyorum

2 günde 1 en az %60 artış bekleniyor ve sizinki bu durumda beklentiyi karşılıyor. Gebeliği çok erken öğrenmek çok stresli işte. Dün de yaptırdınız mı?

Yaptırmadıysanız yarın yine yaptırın, yaklaşık 240 falan olmalı.

Benim de transfer sonrası 10.gün 9.83 dü 12.gün 14.8 oldu.yani bugün. Cımartesi bir daha yaptırıcam.

Dün yaptırdım. 79,89 çıktı. Başka bir doktora gittim. değerlerimi gösterince direk düşük olacak dedi. Alttan muayene etti. kese yok. %1 ihtimal tutar dedi.

Dün yaptırdım. 79,89 çıktı. Başka bir doktora gittim. değerlerimi gösterince direk düşük olacak dedi. Alttan muayene etti. kese yok. %1 ihtimal tutar dedi.
Regliniz kaç gun geçti ?

Düzenli artış olmuyor sanırım.Kese yok demissiniz.Dış gebelik olmasın?

Düzenlidir. sadece geçen ay 1 gün önce geldi. 9-10 gün lekelenme de olsa devam etti.
Canım 11 gun geçtikten sonra artık kesenın gözükmesi gerekirdi ..
Biliyorum çok üzgünsün ..
Daha gecen hafta aynılarını yaşadım .
6+5 haftalık bebeğimin kalbı atmadı . Ne doktorlara görundum . Sare Davutoğluna bile gittim.
Sonuc ilk doktorumla aynıydı . Kalbi atmadı almamız lazım dediler ..
Ve sonuc gecen hafta kürtaj oldum .

İnşallah senın yoksa direk düşer canım . İnan o kürtaj çok zor . Allahım kımseye yaşatmasın .

Birde dış gebelik ihtimali varmı ? Onu araştırdılar mı ? Allah korusun inşallah değildi.r

Değerler düzenli artmıyor sıkıntı var sanki inşallah dış gebelik değildir

Geç yumurtlama olmuş sanırım.
Gebeliğiniz geç başlamış henüz yeni yeni artmaya başlamış.

Geç döllenme de değildir diyorum. 2 gün önce 79,87 ydi bugün 91,70 olmuş. Düşmüyor da az az yükseliyor

Back