Dusuk hapi

Bildigim kadariyla düşük hapi diye birşey yok. Ertesi gun hapi var oda var olan gebeligi sonlandirmaz yanlizca olusabilecek gebeligi engeller.

GT-I8262 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır bayanlar yanılıyorsunu düşük hapı hamile kaldıktan sonra kullanılır ertesi gün hapı ise ilişkiden sonra 72 saat içinde bunların ikiside birbirinden farklı şeylerdir düşük yaptıran ilaç farklı ertesigün hapı farklı

Ben hamileydim kalbi durdu 7+6 haftalikken doktorum kurtaj yapmak istemedi cytotec diye bir ilaç verdi evde kendim düşürdüm ilaçla. Burda kastedilen bu ilaç mı acaba?

Ben hamileydim kalbi durdu 7+6 haftalikken doktorum kurtaj yapmak istemedi cytotec diye bir ilaç verdi evde kendim düşürdüm ilaçla. Burda kastedilen bu ilaç mı acaba?
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım şu an 7. Haftamda kalbinin durduğunu öğrendim maalesef drum bi tane cytotec verdi dil altından aldım. Salı günü tekrar kontrole gidicem parça kalmış mı diye ama şu an çok hafif bi sancım ve hiç denecek kadar az kanamam var. Siz kaç ilaç kullanmıştınız 1 ilaç yeterli olur mu düşmesine yoksa kürtaj olucak zaten ama boşuna ağrı çekmek istemiyorum düşmicekse 😣

Bu ilacin nasil kullanildigi onemli mi ya bende kurtaj oldum dr cytotec verdi icerde parca varmis onu dusurebiliriz belki diye 9 tane verdi sabah ogle aksam dedi ama nasil olcagini soylemedi bende su ile yuttum hastanede kurtaj gunu dil altina ve rahimden verilmisti

Bu ilacin nasil kullanildigi onemli mi ya bende kurtaj oldum dr cytotec verdi icerde parca varmis onu dusurebiliriz belki diye 9 tane verdi sabah ogle aksam dedi ama nasil olcagini soylemedi bende su ile yuttum hastanede kurtaj gunu dil altina ve rahimden verilmisti
Bana da kürtajdan sonra verdi emerek içmemi istedi ama 1 tane verdi sadece 9 tane çok fazla geldi bana başka bi dr a daha mı görünseniz 🙄

Bilmiyorum iyi dr aslind ama hizli etki gostersin diye yapmis olabilir belki kurtaja girerkende tek seferde 4 5 tane verildi suan hafif agrim var insallah kurtaj gunu yasadigim agriyi yaşamam ☹️

X