• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dusuk ferritin imdatt

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
Senelerdir ferritin hep alt sinirin da altinda. Demir ilaci da kabiz yapiyor, solgar gentle iron kullaniyordum o da fazla etki etmedi

Yorgun bitkin el ayak buz gibi vs derken

ferritinim 9 cikti !!!!

jinekolog yine yazmiyordu demir, zorla yazdi bir tane. icmeye basladim kutuyu yariladim inanirmisiniz daha rahat uyumaya basladim. evi dip kose temizledim vs.

konu dagilmasin. ferritini baska turlu nasil yukseltebilirsiniz

benim degerime sahip olanmar tavsiyeniz nedir

Senelerdir ferritin hep alt sinirin da altinda. Demir ilaci da kabiz yapiyor, solgar gentle iron kullaniyordum o da fazla etki etmedi

Yorgun bitkin el ayak buz gibi vs derken

ferritinim 9 cikti !!!!

jinekolog yine yazmiyordu demir, zorla yazdi bir tane. icmeye basladim kutuyu yariladim inanirmisiniz daha rahat uyumaya basladim. evi dip kose temizledim vs.

konu dagilmasin. ferritini baska turlu nasil yukseltebilirsiniz

benim degerime sahip olanmar tavsiyeniz nedir
Bende hicbirsey etki etmiyor yıllardır ilaç iğne damar yoluyla serumun içine demir ilacı enjekte edip veriliyor bana devamlı 2 3 4 arası bişey her sene 1 hafta boyunca damardan kan aldım bu aralar iki ay klac kullandım biraz yükselme vardı ilacı iki aydır bıraktım şimdi tekrar başladı belirtiler pekmez diyorlar aç karına

Bende hicbirsey etki etmiyor yıllardır ilaç iğne damar yoluyla serumun içine demir ilacı enjekte edip veriliyor bana devamlı 2 3 4 arası bişey her sene 1 hafta boyunca damardan kan aldım bu aralar iki ay klac kullandım biraz yükselme vardı ilacı iki aydır bıraktım şimdi tekrar başladı belirtiler pekmez diyorlar aç karına
Peki hic yukselmemesine doktorlar ne diyor neden oluyormus bu

bu arada demir
demir baglama kapasiteniz kac

Hap işinizi çözecektir sizde gıdalarla destek olursunuz Rabbim hayırlısı ile doğru vakitte versin inşallah
Amin insallah

2. miyomum türemiş. Tsh yuksek. dhea yuksek. pko denmisti. şimdiyekadar korunmustum hic gebekik denemedim. belki tutar belki tutmaz herseyin hayirlisi olsun inş.

Amin insallah

2. miyomum türemiş. Tsh yuksek. dhea yuksek. pko denmisti. şimdiyekadar korunmustum hic gebekik denemedim. belki tutar belki tutmaz herseyin hayirlisi olsun inş.
Bende pcosum Malesef.
Screenshot_20210220_191345.webp

Benım değerim normal mi

iste bu referans araliginda oldugu icin kimse destek ilac yazmıyor mesela doktorunuz bu degere ne diyor
Bunu aile hekimi yazdı zaten 3 aydan beri kullanıyorum belki oyuzden axıklama yapmıyor ama sizin demek istediğinizi anlamadım normal mi yani

Peki hic yukselmemesine doktorlar ne diyor neden oluyormus bu

bu arada demir
demir baglama kapasiteniz kac
Ferrittin 3.6
Demir 11
Demir bağlama 27 çıkmışti en son tahlilimde baya oldu baktirmayali sonra ilac kullandım o gün de unutmuşum ilaç icmistim demir 450 çıkmıştı 😆 doktor şaşırmış ilaç mı icmistin demişti ama o zaman ferrittin 19 yükselmişti şimdi 8 ay olacak neredeyse gitmeyeli marta randevu aldım tekrar baktırmak için gebelikte düşünüyorum o yüzden yaa bizim sanırım genetik tüm ailede var malesef detaylı araştırılması lazım demişti doktor araştırmaya falan göndermişti gitmedim

galiba genetik gercekten
Babamda vardı mesela annem de yok hemen heme. Hepsi ablamda var abimde yok falan ben küçüklüğümden beri su küçük şişeler olur ya tek yudum onlardan yüzlerce kullandım 😆😆

Benim de ferritin 5.6 demir 59 pekmez de yiyorum tahin de yiyorum ciğer iyi diyolar haftada 1 yemek lazım bizim gibiler için kahve içmiyorum hiç çayı da azalttım destek gerekiyo demekki pkos um ben de 😔

Baharatlarla bi de sarımsakla tatlandırıp her lokmada 2 yudum portakal suyuyla yiyebiliyorum ben de aşırı yiyemiyorum mecbur sağlık için😏🤷‍♀️

Back
X