Çok teşekkür ederim mesajınız için elimde olmadan üzülüyorum. Siz de Bebeğinizi umarim sağlıcakla kucağıniza alırsınız. Peki sizin bebek kaç kilo ve doktor ne dedi kilosu içinstres yapıyosan o da etkilo beslenmesini yediklerini tekrar gözden geçir bide dinlemeye bak çok fazla hareket edince bu aylarda bebek kilo alamıyo bende var aynı durum bebek hiç kilo almamıştı salı günü kan akışına bakılacak bebein eğer bi sıkıntı varsa alabilirim dedi doktormuz ceviz yoğurt et balık tereyağ bal bol bol tüketmeye bak ve mümkün olduğunca yat dinlen inşllah kilo alır bebişlerimiz
en son 2 kiloydu. 2 buçuğu geçmesi gerekiyodu yarın kan akışına bakılacak eğer orda bi ğroblem yoksa böle büyür dedi iri bi bebek beklemicez dedi. ama varsa doğuma hazır ol dediC
Çok teşekkür ederim mesajınız için elimde olmadan üzülüyorum. Siz de Bebeğinizi umarim sağlıcakla kucağıniza alırsınız. Peki sizin bebek kaç kilo ve doktor ne dedi kilosu için
Umarım bir sıkıntı çıkmaz bebeginizde sağlıcakla kucağıniza alırsınizen son 2 kiloydu. 2 buçuğu geçmesi gerekiyodu yarın kan akışına bakılacak eğer orda bi ğroblem yoksa böle büyür dedi iri bi bebek beklemicez dedi. ama varsa doğuma hazır ol dedi
Bende 2500 gr olsa en Azından diyorum da bakalım inşallah toparlar kendini. Sizde sağlıcakla bebeginizi kucağıniza alırsıniz inşallah35. hafta kontrolümde kızım 2100 gr dı. dr.um hiçbir problem yok herşey gayet iyi dedi. perşembe kontrolüm var bakalım ne kadar kilo almış. doktorların her söylediğine itibar etme. illa ki büyüyorlar sen kendini boşu boşuna sıktığınla kalıyorsun. büyük kızım 2500 gr doğmuştu. 3,5 seneden sonra ancak kilosu yaşıtlarına denk geldi. yemek yedirmek için harcadığım çabayı hatırladıkça hem kendime hem kuzuma eziyet etmişim diyorum. hamileliğinin anneliğinin tadını çıkar.
inşallah... sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızUmarım bir sıkıntı çıkmaz bebeginizde sağlıcakla kucağıniza alırsıniz
büyük kızım da son haftalarında kilo artışı olmamıştı hatta son 2 haftada anne karnında zayıflamaya başlamıştı. boylu bir bebekti bu yüzden daha da zayıf görünüyordu. çok şükür sağlıklıydı. ilk bebek çevredekilerin yok kiloyu sen almışsın sütün yaramıyor lafları vs. derken çok kafaya takmıştım. yine yeğenim sadece 2200 gr doğdu 5. ayında yalnızca anne sütü alan bebeğe doktorlar obez dediler. olumsuz eleştirilere düşüncelere kendinizi kapatmaya çalışın çok zor oluyor ama inşallah başarırsınız. Allah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsinBende 2500 gr olsa en Azından diyorum da bakalım inşallah toparlar kendini. Sizde sağlıcakla bebeginizi kucağıniza alırsıniz inşallah
büyük kızım da son haftalarında kilo artışı olmamıştı hatta son 2 haftada anne karnında zayıflamaya başlamıştı. boylu bir bebekti bu yüzden daha da zayıf görünüyordu. çok şükür sağlıklıydı. ilk bebek çevredekilerin yok kiloyu sen almışsın sütün yaramıyor lafları vs. derken çok kafaya takmıştım. yine yeğenim sadece 2200 gr doğdu 5. ayında yalnızca anne sütü alan bebeğe doktorlar obez dediler. olumsuz eleştirilere düşüncelere kendinizi kapatmaya çalışın çok zor oluyor ama inşallah başarırsınız. Allah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin
Güzel mesajınız icin cok tesekkur ederim. Moral veriyorsunuz hepimizin bebeklerini bize bagislasinbüyük kızım da son haftalarında kilo artışı olmamıştı hatta son 2 haftada anne karnında zayıflamaya başlamıştı. boylu bir bebekti bu yüzden daha da zayıf görünüyordu. çok şükür sağlıklıydı. ilk bebek çevredekilerin yok kiloyu sen almışsın sütün yaramıyor lafları vs. derken çok kafaya takmıştım. yine yeğenim sadece 2200 gr doğdu 5. ayında yalnızca anne sütü alan bebeğe doktorlar obez dediler. olumsuz eleştirilere düşüncelere kendinizi kapatmaya çalışın çok zor oluyor ama inşallah başarırsınız. Allah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin