Düşük degil sanirim bi bakarmisiniz ?

ilimpesinde

---ela---
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
741
31
Merhaba arkadaslarim hayirli ramazanlar ve simdiden iyi bayramlar ...
Adet tarihime 6 gun ya da 7 gun var..
Mirena hormonlu sprila var ..
Dun ile bgun belim agriyordu bacaklarim sizliyordu.. heralde regl olcan erken dedim.. bgunde iftara misafirim vardi ayaktaydm hep.. sahura komsumdaym belim sancidi baya igne gibi batti..

Eve geldm lavaboda et parcasi geldi..yani bildigimiz et.. hanj kan pihtisi gibi degil.. az birsey kan vardi ama cogu k.rengiydi.. icinde kirmizi doku vardi ama tarif edemem seklini
Kanamam yok .. agrim var... ama neden geldi bu et parcasi bilemedim.. kucukde degil.

Agustosda 3ay rutin kontrolum war en son mayisda gitmistm muayenede tertemiz rahim ici fln..

27aylik kizim var ellerinizden oper

Ama bu et parcasi aklimj karistirdi.. fikriniz varmi ? ( tabi gormeden ve doktor olmadigimizdan fikir yurutebiliriz belki basina boyle bisey gelen vardir diye) sizlere danisayim dedim..
dusuk de sanirim kese ve kan oluyo kanama oluyo.. peki smdi neyden suphelebilirim ?

Doktor kontrolunu erkene almalimiyim ?

Mrb dusuk yakin zamanda dusuk yapmis biri olaraktan dedigin gibi et parcasi avucumdan biraz kucuk kan kirmizi kanli parcanin icinde beyaz olusmaya calisan embriyo olarak dusurdum ben icindeki net olarak belliydi ve sertti acikcasi ve dusuk siddetli agri ile oluyo

İçiniz de parca kalmis olabilir düşükse hemen doktora canım geçmiş olsun

Cok tesekkurler cvplariniz icin arkadaslarim ... gidecegim insAllah

Ama soyle de bi durum var ..

Mirena sprial taktirmistim 2 ay oldu da gecio hatta .. bugun adetimin 2.gunu ama olmadim belirtide yok... tamamen keser mi ya hemen boyle adet olmayi..

Bi bilgisi olan war mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…