- 13 Aralık 2021
- 33
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi Newsherry777
Yaa canim doktor bana haftada 1 defa 1 bütün damla ilaci icmeyi soyledi. Umarim cabucak yukselirooo d vit cok düşük canım etkiliyor tabi etkilemez olur mu hiç vitaminlerini aksatmadan al ağız spreyi var d vit ben onu kullanıyorum canım memnunum
yükselir canım merak etme benimde hep düşük çıkar gebelikte önemli bir vitamindir aklında bulunsun inşallah güzel haberler alırsın yakın zamandaYaa canim doktor bana haftada 1 defa 1 bütün damla ilaci icmeyi soyledi. Umarim cabucak yukselir
olabilir 2 gün hayıt suyu içmiştim çok ağrı yapmıştı bıraktım canım bitkisel şeyler dengeyi bozabiliyor dikkat etmek lazımBir de ben onceden doktora sormadan 20 gun hayit tohumu ictim daha kan tahlili falan yaptirmamistim. TSHı o mu yukseltdi diye dusunmeden edemiyorum
İnşallah canım çok teşekkür ederimyükselir canım merak etme benimde hep düşük çıkar gebelikte önemli bir vitamindir aklında bulunsun inşallah güzel haberler alırsın yakın zamanda
Ben d vitaminine baktırmamıştım ama tedavi gördüğüm doktorum d vitamini ilacı yazdı. O ay hamile kaldım bence engel olabilir d vitamini de tsh da. Hamilelik için 2.5 altı olması gerekiyor tshMerhaba kan tahlilinde D vitaminim 7 çikti
8 aydir hamilelik olmuyor. Ayni zamanda Tsh da 4.5 cikti. Doktor kesin bisey soylemese de bundan olabilecegini soyledi. Kimdese boyle olup değerler duzeldikten sonra hamile kalan oldumu. Ve değerler ne kadar zamanda normala döndü? TSH icin 25lik dozda ilac yazdi. Birde damla D vitamini
Ben d vitaminine baktırmamıştım ama tedavi gördüğüm doktorum d vitamini ilacı yazdı. O ay hamile kaldım bence engel olabilir d vitamini de tsh da. Hamilelik için 2.5 altı olması gerekiyor tsh
İnşallah olur canımBoyle cok umutlandim ya. Bakalim bana da faydasi olacak mi
D vitamini devlet bakıyor mu yoksa özelde mi yaptırdıniz?Merhaba kan tahlilinde D vitaminim 7 çikti
8 aydir hamilelik olmuyor. Ayni zamanda Tsh da 4.5 cikti. Doktor kesin bisey soylemese de bundan olabilecegini soyledi. Kimdese boyle olup değerler duzeldikten sonra hamile kalan oldumu. Ve değerler ne kadar zamanda normala döndü? TSH icin 25lik dozda ilac yazdi. Birde damla D vitamini
Sizde de pcos var mı peki pcoslu kadınlarda d vit seviyeleri düşük çıkıyormuş genelde çünküBenimde 17 çıkmıştı devlet hastanesinde dahiliyede baktırmıştım. Doktor bir sene kullanmamı söyledi. Bir yıldır gebelik olmadı b12 de düşüktü. Kadın Doğuma sordum etkileyebilir fakat düşükken gebe kalanlarda var kesin ondandır diyemeyiz demişti. Fakat ben etkilediğini düşünüyorum çünkü vitaminlerden sonra vücudumda da değişim oldu
Hayır yok deniz kenarında da yaşıyorum ama hep güneş kremiyle güneşleniyorum. Kremsiz dışarı adımımı bile atmam yaz aylarında işte krem emilimi engelliyormuş. Bu mayıs-Eylül arası nasipse ilk yirmi dk Kremsiz güneşleneceğim. Sonrasında da hemen su değdirmemek gerekiyormuş. Yaz sonunda tekrar ölçüm yaptırcam zaten 4 aydır vitamin de kullanıyorumSizde de pcos var mı peki pcoslu kadınlarda d vit seviyeleri düşük çıkıyormuş genelde çünkü