Yabanci forum sitelerinde %50 60 arasindaki artisin saglikli gebelige isaret oldugu soyleniyor..
İki kat olmasi sart degil bir bucuk kati yeterli deniliyor insallah saglikli bi gebelik gecirirsin
bence 1-2 saat farketmez ama akşam sabah farkedebilir. inşallah sağlıklıdır hayırlı olsun :)
Çok sağol canım. Bir de beta hcg aynı saatte mi yapılmalı Mesela Cuma akşam 7 gibiydi bugün sabah 11:30 da verdim fark eder mi ?
bence 1-2 saat farketmez ama akşam sabah farkedebilir. inşallah sağlıklıdır hayırlı olsun :)
Bunu bilmiyorum malesefama stres yapma iyi dusun iyi olsun
rica ederim, bu kaygılarınızda cook haklısınız :)Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Salı aynı saatte gidip vereceğim, eşimin başına ekşidim neden boşver sabah yapalım dedin diye :)
canim benim gecikmenin. 6 gunu 200 cikti. 4 gun sonra 1033 oldu dort gun sonra keseyi gorduk doktor sata gore bebegi gormemiz lazim dedi betalari gorunce gec dollenme olmus dedi hic canini skma artar
saglik. ocagindaki doktor 2 gunluk arti degil 4 gun uzerinden gecmesi lazim dedi 2 gunde insan ne t bise. diyemiyoİnşallah canım. bu kan verme, bekleme süreci yoruyor insanı. hani üzüleyim mi sevineyim arada kaldım.
Canim artis suresi minimum 48 saat. O yuzden hic canini sikma. Hayirli haberler alman dilegiyleee
Merhaba tatlim... ilk betasi 20 olup 2 gun sonra 30 olup sonrasinda duzenli artisi olan gebelikler mevcut. Burada denk geldim. Icini ferah tut guzel seyler dusun guzel seyler olsun... bebegin simdiden hayirli olsun... ☺
İki kat olmasi sart degil bir bucuk kati yeterli deniliyor insallah saglikli bi gebelik gecirirsin
canim benim gecikmenin. 6 gunu 200 cikti. 4 gun sonra 1033 oldu dort gun sonra keseyi gorduk doktor sata gore bebegi gormemiz lazim dedi betalari gorunce gec dollenme olmus dedi hic canini skma artar
İki katı artmış sonuçta, inşallah sağlıklı bir gebelik tir.Hanımlar merhaba
Bugün yine kan tahlili verdim 73,3 çıktı. Geçen değerim 34 dü. Doktorumu aradım, ulaşamadım.
Sizce nasıl kızlar bu sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?