• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük çıkan, düşük artan Beta-Hcg

Chek

Sebebi neydi ki?
Pro Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.327
498
Merhaba hanımlar.

Son adet tarihim 1 Aralıktı Bat 25-26 Aralık gibiydi genelde düzenli olmaz.
Cuma kan testi verdim 22 çıktı değerim düşüktü geç döllenme olabilir dediler,
Bugün tekrar kan verdim 34 çıktı 2 kat olmamış, doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermem gerektiği söyledi.

Böyle yükselip sağlıklı gebeliği olan var mı, ben olumlu bir sonuç beklemiyorum ama kan testlerine göre bilemedim.

Merhaba tatlim... ilk betasi 20 olup 2 gun sonra 30 olup sonrasinda duzenli artisi olan gebelikler mevcut. Burada denk geldim. Icini ferah tut guzel seyler dusun guzel seyler olsun... bebegin simdiden hayirli olsun... ☺

Yabanci forum sitelerinde %50 60 arasindaki artisin saglikli gebelige isaret oldugu soyleniyor..

Yabanci forum sitelerinde %50 60 arasindaki artisin saglikli gebelige isaret oldugu soyleniyor..

Çok sağol canım. Bir de beta hcg aynı saatte mi yapılmalı Mesela Cuma akşam 7 gibiydi bugün sabah 11:30 da verdim fark eder mi ?

İki kat olmasi sart degil bir bucuk kati yeterli deniliyor insallah saglikli bi gebelik gecirirsin

İki kat olmasi sart degil bir bucuk kati yeterli deniliyor insallah saglikli bi gebelik gecirirsin

İnşallah canım. Peki aynı soruyu sana da sorayım testi aynı saatte mi vermem gerekirdi? Arada 8 saat fark var çünkü canım.

canim benim gecikmenin. 6 gunu 200 cikti. 4 gun sonra 1033 oldu dort gun sonra keseyi gorduk doktor sata gore bebegi gormemiz lazim dedi betalari gorunce gec dollenme olmus dedi hic canini skma artar

canim benim gecikmenin. 6 gunu 200 cikti. 4 gun sonra 1033 oldu dort gun sonra keseyi gorduk doktor sata gore bebegi gormemiz lazim dedi betalari gorunce gec dollenme olmus dedi hic canini skma artar

İnşallah canım. bu kan verme, bekleme süreci yoruyor insanı. hani üzüleyim mi sevineyim arada kaldım.

Canim artis suresi minimum 48 saat. O yuzden hic canini sikma. Hayirli haberler alman dilegiyleee

Merhaba tatlim... ilk betasi 20 olup 2 gun sonra 30 olup sonrasinda duzenli artisi olan gebelikler mevcut. Burada denk geldim. Icini ferah tut guzel seyler dusun guzel seyler olsun... bebegin simdiden hayirli olsun... ☺

bence 1-2 saat farketmez ama akşam sabah farkedebilir. inşallah sağlıklıdır hayırlı olsun :)

Hanımlar merhaba

Bugün yine kan tahlili verdim 73,3 çıktı. Geçen değerim 34 dü. Doktorumu aradım, ulaşamadım.
Sizce nasıl kızlar bu sonuç.

Hanımlar merhaba

Bugün yine kan tahlili verdim 73,3 çıktı. Geçen değerim 34 dü. Doktorumu aradım, ulaşamadım.
Sizce nasıl kızlar bu sonuç.
İki katı artmış sonuçta, inşallah sağlıklı bir gebelik tir.

Back