- Konu Sahibi PrinceSSss
merhabalar deneyimli bayanlar bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim
dün beklenen adet gunumdu hiç bir belitim olmayınca test yaptım silik de olsa ikinci çizgi çıktı
bende doktora gittim adetimin 3-4 gun geçtiğini ve gebelik için kan testi yaptırmak istediğimi söyledim
önce ultrasonla bakıyım dedi ve baktı bişey göremedi kan testini yazdı
sonuç betahcg 25,92 çıktı
doktor
- gebelik var dedi ama henüz daha çok yeni
daha sonrada
- 3 hafta sonra tekrar gel tekrar bakalım dedi
- çok kasık ağrın sancın olursa dış gebelik olabilir doğumhaneye gelirsin dedi
bunu neden söylediğine bir anlam veremedim dış gebelik tehlikem mi var acaba, ben kasık ağrım var falan da demedim bu bir
ikincisi 3 hafta çok geç değil mi?
benim bildiğim 2 günde bir kan değeri bakılıp yükselip yükselmediği değerlendirilmeli diye biliyorum
ayrıca testte de 72 saat sonra tekrarı uygundur yazıyodu
birde folik asit kullanıyım mı diye sordum
yani bunu gebelikten önce kullanıcaktın dedi ama istersen kullan
ben de nasıl istersen kullan doktor olan sizsiniz kullanıyım mı kullanmıyım mı diyince follibol yazdı
ama bu tavrı bana benim hamileliğimden pek umudu yok havası verdi tavrına anlam veremedim aban bilgi verirseniz çok sevinirim
doktor olan yada bir tanıdığı olan benim için sorabilirse hele çok çok mutlu olurum
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
dün beklenen adet gunumdu hiç bir belitim olmayınca test yaptım silik de olsa ikinci çizgi çıktı
bende doktora gittim adetimin 3-4 gun geçtiğini ve gebelik için kan testi yaptırmak istediğimi söyledim
önce ultrasonla bakıyım dedi ve baktı bişey göremedi kan testini yazdı
sonuç betahcg 25,92 çıktı
doktor
- gebelik var dedi ama henüz daha çok yeni
daha sonrada
- 3 hafta sonra tekrar gel tekrar bakalım dedi
- çok kasık ağrın sancın olursa dış gebelik olabilir doğumhaneye gelirsin dedi
bunu neden söylediğine bir anlam veremedim dış gebelik tehlikem mi var acaba, ben kasık ağrım var falan da demedim bu bir
ikincisi 3 hafta çok geç değil mi?
benim bildiğim 2 günde bir kan değeri bakılıp yükselip yükselmediği değerlendirilmeli diye biliyorum
ayrıca testte de 72 saat sonra tekrarı uygundur yazıyodu
birde folik asit kullanıyım mı diye sordum
yani bunu gebelikten önce kullanıcaktın dedi ama istersen kullan
ben de nasıl istersen kullan doktor olan sizsiniz kullanıyım mı kullanmıyım mı diyince follibol yazdı
ama bu tavrı bana benim hamileliğimden pek umudu yok havası verdi tavrına anlam veremedim aban bilgi verirseniz çok sevinirim
doktor olan yada bir tanıdığı olan benim için sorabilirse hele çok çok mutlu olurum
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler