düşük beta hcg

Arkadaslar merhaba..
ben yeni üyeyim ama uzun süredir sitenizi takip ediyorum :) umarım bana yardımcı olabilirsiniz...
sat 15 mart. 13 nisanda adetimin 2 gün gecikmesi sonucu idrar testi yaptım cift cizgiyi gördük eşim dayanamadı poliklinikte kan testi yaptırdık sonuç 229 çıktı. Doktorumu aradım hayırlı olsun carsamba kontrole gel dedi yani ayın 15inde. Vajinal kontrolde kese göründü nokta kadardı. Bu iyi birşey 4 hafta 3 günlük kese görüyoruz demek ki değer katlamıs dedi kan verdim. 18inde tekrar kan icin cagırdı ben panikledim cünkü randevum 22sindeydi erken çagırdıgı icin tekrar kan alındı ve 15inde alınan degerin 371 oldugunu ögrendim. Bana gayet normal dedi.. dün alınan sonucumu beni arayarak söyledi gayet iyi dedi. kac dedim 560 kusurdu yada 590 kusur sen düsünme bunlari dedi. Progesteron normalmis. Folic1 hapını iciyorum. Simdi çarsambaya tekrar kontrolum var. Kafayı yemek üzereyim. Az artıs var bence heleki okuduklarıma bakınca... sizce doktorun dedigi gibi bi sorun yok mu?? Hic lekelenmemde olmadı cok sükür ama bu beta hcg beni düsünmekten öldürecek (

doktorun düşünme dediyse çok kafaya takma stres hamileliğe zarar canım.

Öyle tabi ama ben sürekli değer karşılaştiriyorum ve düsük gidiyor gibi geldi bana o yuzden ister istemez düsünüyorum

Arkadaşlar merhaba. İçimi dökmem lazım çok korkuyorum. 2 gün önce doktora silik çıkmış idrar testinden sonra kontrola gittim. ultrasondan bakıldığında herhangi bir gebelik göremedi ama kan tahlili verdiğimde hcg 35 çıktı , çok mutlu olmuştum. Ertesi gün pembe lekelenmeler olunca korkup tekrar doktora gittiğimde tekrar kan verdim ve hcg 45 oldu. Doktor bu artışın çok düşük olduğunu ve kimyasal yada dış gebelik olabileceğini perşembe günü tekrar hcg değerime bakılıp ona göre bellirleneceiğini söyledi Buna ek olarak da alttan muayene sırasında gebelik göremedi , corpus luteum varmış herhalde onu da göremiyorum dedi. Ve birde ağır iş yapmamı hareket olsun adetle atılması herşeyi kolaylaştıracağını söyledi ama ben kıyamadım yapamadım

Yıkıldım herşey rabbimden tabiki bir düşüğüm bir de rahimdeki perdeden dolayı oldğum ameliyatlar var.. Dua etmekten başka çare yok rabbim ol derse olacak ama için çok acıyor herşey yarın belli olacak. İnternetten okumadığım yazı kalmadı. En çok da dış gebelikten korkuorum

bu gün adetin 11 günü hala adet olmadım ama bel ağrısından da duramıyorum. 15gün önce değerim 0,100 dü bir hafta önce yine 0,100 dü bu günkü tahlilim yine 0,100. sabitlendi kaldı bu rakamda, daha da yükselmez herhalde içtim şimdi adet söktürücüyü bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin ama ilk defa bu kadar çok gecikmişti adetim çok ümitliydim

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…