Kızlar merhaba herkese iyi bayramlar diliyorum benim size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı sonra kan testi verdim Beta HCG 2.7 çıktı bu durumda olup da daha sonra hamile olduğunu öğrenenler var mı sizce değerim yükselir mi birçok hamilelik belirtim var ama psikolojiktir diye de kendime kandırmak istemiyorum Beta HCG düşük çıkıp sonradan yükselen var mı teşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşük beta hcg.....
- Konu Sahibi Deryahh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Kasım 2020
- 6.202
- 6.331
- 148
Adetten 2 gun once benim betam 4, arkadasimin da 2 kusurdu. Muhtemelen cok cok erken yakaladiniz, gec dollenme olabilir. 2 gun sonra artisi takip edin, eger artiyorsa gebelik vardir. Hayirlisi olsun sizin icin.Kızlar merhaba herkese iyi bayramlar diliyorum benim size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı sonra kan testi verdim Beta HCG 2.7 çıktı bu durumda olup da daha sonra hamile olduğunu öğrenenler var mı sizce değerim yükselir mi birçok hamilelik belirtim var ama psikolojiktir diye de kendime kandırmak istemiyorum Beta HCG düşük çıkıp sonradan yükselen var mı teşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese.
Çok teşekkür ederim inş benimde sizinki gibi olurAdetten 2 gun once benim betam 4, arkadasimin da 2 kusurdu. Muhtemelen cok cok erken yakaladiniz, gec dollenme olabilir. 2 gun sonra artisi takip edin, eger artiyorsa gebelik vardir. Hayirlisi olsun sizin icin.
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Geç döllenme yoksa belli olurMerhaba şüpheli ilişkiden sonraki 14. Gün yapılmış beta hcg testi kesin midir? Adete 2gün kala dediğiniz ilişkiden kaç gün sonra oluyor?
Merhaba bu siteden okudum ve edindiğim bilgilere göre dış gebelik değildir dış gebelikte değerler birden çok fazla yükseliyor çünkü.Ama ne yazık ki normal bir gebelik de değildir çünkü 5gunde çok az yükselmiş iki günde bir iki katı olması gerekiyor muhtemelen kimyasal gebelik.Tabi inşallah normal hamilesinizdir hayırlısı olsun hakkınızdaMerhaba 15 temmuzda beta hcg test verdim adetim 12 gün geçmişti 138 çıktı bugün doktora gittiğimde 145 e çıkmıştı bu durumda olup gebeliği devam eden var mı dış gebelik midir Cuma’ya tekrar gideceğim
Naptınız acaba bende aynı durumdayım pazar günü 142 çıktı salı verdim 172, çıktı Çarşamba aldılar birdaha 272 çıktı dış gebelik den suphelendilerMerhaba 15 temmuzda beta hcg test verdim adetim 12 gün geçmişti 138 çıktı bugün doktora gittiğimde 145 e çıkmıştı bu durumda olup gebeliği devam eden var mı dış gebelik midir Cuma’ya tekrar gideceğim
- 20 Mart 2022
- 29
- 12
- 3
- 28
Sonucumuz ne oldu acaba merak ettim inşallah güzel haberler almışsınızdırYarın tekrar gideceğim değişim yoksa sonlandıracağız dedi
maalesef kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi doktorum beta değerim düşüyorSonucumuz ne oldu acaba merak ettim inşallah güzel haberler almışsınızdır
- 22 Temmuz 2022
- 2
- 0
- 1
- 24
- 20 Mart 2022
- 29
- 12
- 3
- 28
Çok geçmiş olsun ben de kimyasal gebelik geçirdim sonraki ay gerçekten hamile kaldım 8 haftalık hamileyim sizede nasip olsun bir an öncemaalesef kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi doktorum beta değerim düşüyor
- 26 Temmuz 2022
- 3
- 0
- 1
Ben adetimin gecikmesinin ikinci günü test yaptırdım 140 çıktı, üç gün sonra 176.3 çıktı. Doktor artış seyri iki günde iki katı olmalıydı dış gebelik olabilir dedi. Siz iki gün sonra tekrar test yaptırın muhakkak.Merhaba 15 temmuzda beta hcg test verdim adetim 12 gün geçmişti 138 çıktı bugün doktora gittiğimde 145 e çıkmıştı bu durumda olup gebeliği devam eden var mı dış gebelik midir Cuma’ya tekrar gideceğim
- 26 Temmuz 2022
- 3
- 0
- 1
Merhabalar ben de cumartesi test verdim 140 çıktı, salı günü de 176 çıktı dış gebelikten şüpheleniyorlar. Şuan durumunuz nasıl? Tekrar test verdiniz mi?Naptınız acaba bende aynı durumdayım pazar günü 142 çıktı salı verdim 172, çıktı Çarşamba aldılar birdaha 272 çıktı dış gebelik den suphelendiler
Merhaba benim adetime 5 gün var betahcgm 3.5 çıktı progesteron 40 çıktı. Sen ne yaptın durum nedir yükseldi miKızlar merhaba herkese iyi bayramlar diliyorum benim size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı sonra kan testi verdim Beta HCG 2.7 çıktı bu durumda olup da daha sonra hamile olduğunu öğrenenler var mı sizce değerim yükselir mi birçok hamilelik belirtim var ama psikolojiktir diye de kendime kandırmak istemiyorum Beta HCG düşük çıkıp sonradan yükselen var mı teşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese.
Malesef adet oldum hemde baya yoğundu.Bakalim şimdi bu ayı bekliyorumMerhaba benim adetime 5 gün var betahcgm 3.5 çıktı progesteron 40 çıktı. Sen ne yaptın durum nedir yükseldi mi
Bana da ilk gittiğimde aynısını dedi geçen hafta kimyasal gebelik demişti Bugün tekrar gittim düşüşe geçmişti 145 den 118 e düşmüştü bugün 153 e çıkmış dış gebelik teşhisi koydu iğne tedavisine başladıBen adetimin gecikmesinin ikinci günü test yaptırdım 140 çıktı, üç gün sonra 176.3 çıktı. Doktor artış seyri iki günde iki katı olmalıydı dış gebelik olabilir dedi. Siz iki gün sonra tekrar test yaptırın muhakkak.
Evet şuan 1992 ama dusukmus kese var bebek yok cuma günü tekrar gel dedilerMerhabalar ben de cumartesi test verdim 140 çıktı, salı günü de 176 çıktı dış gebelikten şüpheleniyorlar. Şuan durumunuz nasıl? Tekrar test verdiniz mi?
2 den sonra yükseldi mi acaba arkadaşınızın değeriAdetten 2 gun once benim betam 4, arkadasimin da 2 kusurdu. Muhtemelen cok cok erken yakaladiniz, gec dollenme olabilir. 2 gun sonra artisi takip edin, eger artiyorsa gebelik vardir. Hayirlisi olsun sizin icin.