Düşük Beta HCG 61.61 çıktı yardım edin ?

patiliannesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2024
10
3
1
29
Merhaba arkadaşlar garip bir süreç yaşadım yaşıyorum paylaşmak istiyorum lütfen bu süreci yaşayan varsa tecrüblerini yazabilir mi. Ben ağır grip olduğum için 19 Şubat'ta röntgen çektirmek için beta testi verdim ve değerim ilk defa 0.358 civarı cikti. Doktor negatif dedi ve ben grip için tedaviye basladim daha sonra 21 Şubat'ta regl oldum 5 gün dolu dolu oldum ondan sonraki 6 gün kahverengi lekelenme ve ağrı devam etti. Aralık ayında yüksek dozlarda kortizon aldığın için ve buda düzensizliği neden olduğu için bekledim 3 Mart'ta artık azaldı ama ben yine de polip miyom korkusundan kadın doğuma gittim . Vajinal muayene ve tamamen konuşmada denk gelen kan vermek ister misin için rahat olur dedi doktorum bende olur dedim ve kan verdim beta değerim 3 Mart'ta 61.61 çıktı. Sonucu doktora gösterdim doktor ama rahim duvarının cok ince (3mm ) olduğunu ve kimyasal olabileceğini söyledi 2 gün sonra testi yenileyelim dedi. Hastanede çalışmama rağmen sabrettim yarın test vericem. Ama iki gündür ne hissedilen bilmiyorum bu durum olup sağlıklı gebelik geçiren var mı yardim lütfen

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-04-23-03-01-239_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 44
Hayırlı olsun öncelikle geç döllenme olabilir 61 kötü bir değer değil içini ferah tut inşallah seninle kalır

Hayırlı olsun öncelikle geç döllenme olabilir 61 kötü bir değer değil içini ferah tut inşallah seninle kalır
Çok teşekkür ederim gözüme uyku girmiyor rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bizim eşimle bir buçuk yıl oldu korunmayı bırakalı ve hiç böyle bı şey yaşamamıştım

Çok teşekkür ederim gözüme uyku girmiyor rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bizim eşimle bir buçuk yıl oldu korunmayı bırakalı ve hiç böyle bı şey yaşamamıştım
Hersey olacagina varir benin saglikli ilerledi ama dusukle sonuclandi gelismedi yani hayirlisi once saglikla gelsin

Hersey olacagina varir benin saglikli ilerledi ama dusukle sonuclandi gelismedi yani hayirlisi once saglikla gelsin
Malesef bugün kan verdim 44 e gerilemiş 1.5 yıl sonra ilk defa bir pozitif gördüğüm için umutlanmistim ama olmadı malesef hayırlısı olsun sağlıkla olsun inşallah

Malesef bugün kan verdim 44 e gerilemiş 1.5 yıl sonra ilk defa bir pozitif gördüğüm için umutlanmistim ama olmadı malesef hayırlısı olsun sağlıkla olsun inşallah
Kimyasal geciyorsun uzulme.hamile kalabiliyorsun kismet degilmis vardir bundada bir hayir diger ay denersin ovulasyon testi kullandin mi

Kimyasal geciyorsun uzulme.hamile kalabiliyorsun kismet degilmis vardir bundada bir hayir diger ay denersin ovulasyon testi kullandin mi
Kesinlikle içime bir umut oldu aslında ilk defa yaşadım bu durumu ovulasyon testi kullanmadım vardı ama oluruna bırakmıştım . Tamda çok ağır grip olduğum zaman oldu reglime yakın tutmuş o yüzden üstüne regli oldum ve rahim duvarı ince olduğu için tutunamadı.

Diger ay ovulasyon ile dene rabbim tez zmaanda kucagina versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…