Düşük Bel Yumurtalık Kilo

mirajoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
551
96
123
Kizlar ben surekli dsuk bel giyiyorum pantalonu sortu vs cok pardon yukari kadar cekince hatlarim belli oluyor diyw boyle alismisim.bugin bir tanifldigim nedendir bilmem dusuk gecirmis bir insanim ben yanimda bilerek dusuk bel giyenlerin yumurtaliklari kuruyormus dedi bunu birini gordum kilolu dusuk bel giyiyormus yumurtaliklari kurumus diye almslar dedi ve uzerimw alindim zaten aliniyim diye dedigi belli boyle birsey de var dusuk bel sagliksz vs gibi cok yazi okudum bu konularda arastrma cok yaparim ama Allah olmayani bile olduruyor bunu yazan ve yasayanda cok olmus simdi ben zaten kiyafet alirken bi beden buyuk aliyorum rahat oluyor ve sıkmıyor sadece icimi rahatlatmak ve bilgi edinmek istiyirum ne yapiyim bu konuyu kaale aliyim mi

düşük bel vucudu ikiye ayırıyor ..
ama yumurtalık kurusu dolu olmaz mıydı ..
sanmıyorum ama araştır bakalım ..

birde yumurtalik kuru olsa ablasilir bnce akinti olmaz regl aynen demi kizlar yani bndeki de soru bu sinsi kadinlari anlamiyorum illa bi laf solucekler kendi cocugu yeni oldu ya bilerek yapiyor Allah hidayet versin boyle milletle ugrasan hemcinslerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…