Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤

Düşük amh ile kaç yumurtanız gelişti?

• 1

OY: 54 17,6%
  • 2

OY: 75 24,4%
  • 3

OY: 35 11,4%
  • 4

OY: 45 14,7%
  • 5

OY: 28 9,1%
  • 6

OY: 21 6,8%
  • 7

OY: 14 4,6%
  • 8

OY: 10 3,3%
  • 9

OY: 7 2,3%
  • 10 ve daha çok

OY: 18 5,9%

• Ankete Katılan
    307
Iste bu ! afferin sana afferin güzel kadin
Bu sefer farkli olacak demistin iste oldu hemde sahane oldu

Neler yasadigini bilmiyorum ama tahmin ediyorum aynaya bak bak gulumse bolca

Kahkaha atmaya devam

Sana ve o guzel heyecanina sariliyorum guzelim

Ahhh Eda ne güzel bir haber ben de merak ediyordum insan sormaya korkuyor, çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin kavuştuğun günleride görelim inş

Canım arkadaşımmm ❤ iyiki varsın iyiki birbirimize destek olduk oluyoruz ben kırdıysam bu zinciri siz de arkamdan geleceksiniz inanıyorum. Artık bizim sıramız geldi. Birbir alacağız inş'ALLAH güzel haberlerimizi ❤ bu gruptaki herkese çok çok dua ediyorum.
Ahhh Eda ne güzel bir haber ben de merak ediyordum insan sormaya korkuyor, çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin kavuştuğun günleride görelim inş
Yaaa kuzum ❤ çok çok teşekkür ederim. Çok şükür Rabbim bu duyguyu yaşattı bana inşalah sağlıkla ilerler canım çok teşekkür ederim

Tebrik ederim sağlıkla huzurla alın kollariniza daha dün yaziniza denk gelmiştim

Çok çok sevindim canım, sürecini takip ediyordum. Rabbim evladını kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin Darısı bizlerin de başına inşallah

Çok çok sevindim canım, sürecini takip ediyordum. Rabbim evladını kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin Darısı bizlerin de başına inşallah
Çok teşekkür ederim canım ❤ Allah bu duyguyu bana tatdırdı. İnşaallah sizlere de tattıracak eminim duam bu yönde ❤

Maşallah maşallah maşallah tebrik ederim canım. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sağlıkla huzurla mutlulukla beraber uzun ömrünüz olsun canım. Çok sevindim gerçekten çok sevindim

Allah razı olsun kuzum ❤ Allah isteyen herkese nasip etsin inşalllah çok dua ediyorumm ❤

Hangi ilaçları verdi doktorunuz FSH için

Fsh için değil ama yumirta kalitesi ve genclestirmek icin veriyorum dedi doktor biosteron dhea
D vitamini
Folik asit
Kan sulandırıcı
B12 vitamini verdi.

B12 seviyem güzel olmasına rağmen onu da verdi. Bir de doğum kontrol hapı vermişti kist olmak üzere olan yumurtam vardı ve düzensiz folikuklerim onun için verdi. 1 ay sonra gittiğimde düzenlenmiş gibi duruyor dedi ve fsh 74 ten 35 e düştü benim. Ama ben sağlıklı beslenmeye geçtim ve yürüyüş her gün 2.5 listre su
Sindi doğum kontrol hapı bitti kullanmıyorum diğerlerine devam ediyorum

Doktorum akdeniz usulü beslenme önerdi bol yeşillik tuketiyorum

Süpersiniz çok sevindim, hayırlı haberleriniz olsun yakın zamanda ins

Süreci harika özetlemişsin darısı bana olsun ben de uzun protokoldeyim kist görüldü ve gonapetpil vermişlerdi bugün 4. Günüm gonapeptil devam ediyorum pazartesi devam edip etmeyeceği belli olacak kistten dolayı

Ben de yola başlarken ne nedir bilmiyordum, dedim bu topik kılavuz olsun arkadaşlarıma gün gün yazdım protokolleri fayda sağlamasına sevindim kuzum. Kist olayı benim baya canımı sıkmıştı umarım seninde kendiliğinden çözülür, işleme gerek kalmaz canım yolunda başarılar mucizen gerçek olsun inşallah

Canım amh düşüklüğü dışında problemin neydi? neden doğal yoldan olmamış tüplerinde açıkmış. Eşinde de problem varmıydı yaşında güzel

Canım amh düşüklüğü dışında problemin neydi? neden doğal yoldan olmamış tüplerinde açıkmış. Eşinde de problem varmıydı yaşında güzel
Canım açıklanamayan infertilite oldu bizimki. Tüp bebek doktoru bile değerlerimize bakıp bununla doğal yolla gebelik olur dedi ama amh düşük olduğu için ve 4 aşılamam negatif olduğu için isterseniz tüp bebeğe başlayalım dedi öyle başladık. Eşimin sperm değeri iyiydi ama ileri hızlısı düşüktü ama o da engel değil dediler, diğer hareketli olanlar döller dendi. Hareketli ve hareketsiz oranı normaldi. Morfolojisi iyiydi. Bilemedik yani kuzucum sebebi ne. Açıklanamadı

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…