Düşük Amh-Gelişmeyen Yumurta İçin Neler Yaptınız ?

eandb

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
173
51
33
Kızlar merhaba 0.22 ile daha önce doğal yoldan hamile kalmıştım.

Bu süreçte Hayıt Tohumu çayı, Avakado, Havuç, Keçiboynuzu Pekmezi kullanmıştım. Hangisi etkili oldu bilmiyorum. Bebeğimi 9. haftada kaybettim.

Eylül ayına girdik hala olmuyor. Klomen kullandım 21 mm çatlatma iğnesi oldum 1 tane yumurta ancak gelişmişti.
Ama o da olmadı. Sizler yumurta kalitesi ve gelişimi için neler yapıyorsunuz ?

Size mi soracağım çocuk sahibi olup olamayacağımı hadsiz ! Kurduğun cümlelere dikkat et
Ordan nasıl göründüğüm gerçekten umrumda değil. Bunları bir elim yağda bir elim balda oturup yazmıyorum. Daha fazla açıklama da yapmayı düşünmüyorum. Bol şans. 🤞🏻

Ordan nasıl göründüğüm gerçekten umrumda değil. Bunları bir elim yağda bir elim balda oturup yazmıyorum. Daha fazla açıklama da yapmayı düşünmüyorum. Bol şans. 🤞🏻
E neden yorum yazdın, bir elin yağda bir elin balda değilse sende internette dolasmamalisin. kalitesiz boş fikirlerini kendine sakla. Herkesin imkani var yok kendi bütçesine göre birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Konu ilginizi çekmediyse yorum yapmayın

E neden yorum yazdın, bir elin yağda bir elin balda değilse sende internette dolasmamalisin. kalitesiz boş fikirlerini kendine sakla. Herkesin imkani var yok kendi bütçesine göre birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Konu ilginizi çekmediyse yorum yapmayın
Çok şükür ki sizin gibi içinde prolaktin yükselten tarçınlı ve kist yapabilen kürler önermiyorum. Cahilken ben de denedim bu kürü yani bu üstteki yorumlarımı yazabilecek kadar tecrübe kazanmadan önce ve bir arkadaş daha reglimiz bitmek bilmedi o ay. Farklı farklı sorunlar yaşayanlar da oldu deneyenlerden. Ayrıca da maddiyat nedir ne değildir bu mevzuda 3 yaşa kadar deneyimledim de öyle yazdım. Yine benzer konu olsun yine yazıcam. Siz konu sahibiyle hemfikir yaşamaya devam edin buyrun. Ama istediğim yere yorum yapabiliyorum. Buna kimse karışamıyor. 🤗

Çok şükür ki sizin gibi içinde prolaktin yükselten tarçınlı ve kist yapabilen kürler önermiyorum. Cahilken ben de denedim bu kürü yani bu üstteki yorumlarımı yazabilecek kadar tecrübe kazanmadan önce ve bir arkadaş daha reglimiz bitmek bilmedi o ay. Farklı farklı sorunlar yaşayanlar da oldu deneyenlerden. Ayrıca da maddiyat nedir ne değildir bu mevzuda 3 yaşa kadar deneyimledim de öyle yazdım. Yine benzer konu olsun yine yazıcam. Siz konu sahibiyle hemfikir yaşamaya devam edin buyrun. Ama istediğim yere yorum yapabiliyorum. Buna kimse karışamıyor. 🤗
Evet afedersiniz haklısınız ben yan etki ve zararlarıni bilmeden yorum yapmışim.

Bu süreçte Hayıt Tohumu çayı, Avakado, Havuç, Keçiboynuzu Pekmezi kullanmıştım. Hangisi etkili oldu bilmiyorum. Bebeğimi 9. haftada kaybettim.

Eylül ayına girdik hala olmuyor. Klomen kullandım 21 mm çatlatma iğnesi oldum 1 tane yumurta ancak gelişmişti.
Spor sağlıklı beslenme ve acvison kadın multivitamin kullandım ben fayda gördüm ama inan 3 düşükten sonra şimdi gebe kalamıyorum halbuki 25 den fazla kilo bile verdim ama bende çatlatma iğnesi olucam hep 1 2 aya gebe kalırdım düşük olurdu şimdi diyorum belki zor olucak ama olucak ayrıca kür felan kullanma bunun için vitamin tavkiveleri var herşey dahil onu kullan bence 980 tl felan var sitelerde

Herşeyi o bilir, en çok onlar bilir kuzum ben cevap yazmaya bile üşendim ona 🤣

Yumurta rezerv arttırmak için hayıt tohumu devam edin, ve aynı zamanda da çörek otu bal tarçın kürü yapın. Yalnız bal orijinal olmali
Bilgilendirme için teşekkür ederim canım, bana hayıt tohumunu bizzat kadın doğum doktorum önerdi. Ayrıca mesele o yorumcu hanımın dediği gibi basit değil. Ben durumumuz yok dedim param yok demedim. Ben gayet iyi bir firmada çalışıyorum keza eşimde öyle çok şükür. Ama Balıkesirde tüp bebek merkezi yok. En yakın İzmir yada Bursa'ya gitmek zorundayım. Ve maddiyat hariç ben sürekli izin almak ve yol çekmek durumundayım. Keza ilk gebeliğim de Bursa da özel perinatalog ve Balıkesir de özel kadın doğum ile ilerledim.Benim dediğim istediğim rabbim doğal yolla nasip ediyor bende nasıl destek sağlayabilirim. Tüp bebek son çare ama buna gidene kadar doğal yoldan halledeceğim yollar arıyorum ve maddiyatı da bebeğime yatırım yapabilirim diye düşünüyorum hepsi bu

Spor sağlıklı beslenme ve acvison kadın multivitamin kullandım ben fayda gördüm ama inan 3 düşükten sonra şimdi gebe kalamıyorum halbuki 25 den fazla kilo bile verdim ama bende çatlatma iğnesi olucam hep 1 2 aya gebe kalırdım düşük olurdu şimdi diyorum belki zor olucak ama olucak ayrıca kür felan kullanma bunun için vitamin tavkiveleri var herşey dahil onu kullan bence 980 tl felan var sitelerde
Aldım canım Maxijuno kullandım eşimde erkek için olanı kullandı bunu da doktor önermişti. Kür olarak sadece hayıt tohumu çayı içtim ben ve faydasını gördüm tabi kişiden kişiye değişir. C life merak ediyorum ama emin olamıyorum Bi türlü

Benimde Amh 0.29 fsh 13 sizin fsh kaçtı acaba

Merhaba benimde klomenle büyümedi şimdi iğne verdi doktor düşük amh benim de çok duusk çarşambaya kadar iğne kullanmam gerekiyor ama gelişmeyecek diye korkuyorum gelişmesi için yapabilcegimiz bişey var ni acaba ? Daha oncede ignelerle gelismedi tedavimi iptsl ettiler sonrs kendi kendine büyüyüp kist oldu ve operasyona girdim ici boşaltıldı kistlerin. Yine aynısı olacak diye korkuyorum nasıl gelişecek bu bilmiyorum

Merhaba benimde klomenle büyümedi şimdi iğne verdi doktor düşük amh benim de çok duusk çarşambaya kadar iğne kullanmam gerekiyor ama gelişmeyecek diye korkuyorum gelişmesi için yapabilcegimiz bişey var ni acaba ? Daha oncede ignelerle gelismedi tedavimi iptsl ettiler sonrs kendi kendine büyüyüp kist oldu ve operasyona girdim ici boşaltıldı kistlerin. Yine aynısı olacak diye korkuyorum nasıl gelişecek bu bilmiyorum
Selam canım,
Sağlıklı beslenmek çok önemli.Yumurtanın kaliteli olması için hem sağlıklı beslenmeli hemde vitamin desteği almalısın. İçini ferah tut inşallah güzel geçer

Selam canım,
Sağlıklı beslenmek çok önemli.Yumurtanın kaliteli olması için hem sağlıklı beslenmeli hemde vitamin desteği almalısın. İçini ferah tut inşallah güzel geçer

Olmadı cnm ne yazık ki. Bugün doktor hiç bir büyüme olmadığını söyledi. Benim durumum garip ignelerle klomwnle vs gelişmiyor ama sonradan kendi kendine büyüyüp kist oluyor ve operasyon oldum bu sebepten. Yani neden bilmiyorum benim ignelerle gelişim olmuyor dozu mu ayarlayamiyorlar anlamadım olmadı bi türlü. Aralık ayından beri beslenmeme dikkat ettim bu beslenmeyle olacak gibi durmuyor cnm. Sadece neden boyle oluyor onu bi öğrenebilsem
Vitamin desteği de alıyorum ama fayda göremedim hatta prp bile yaptılar ama yok 6 buçuk milim biri 7 mm biri ikiside gelişmemiş hiç ne yapicam bilmiyorum çok üzülüyorum

X