Düşük amh düşük fsh bakabilir misiniz arkadaşlar? tahlillerime

elifkk43

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2024
809
245
28
Merhaba arkadaşlar geçen yıl amh 0.29 çıktı ama doktor ultrason görüntüsü ile uyumlu gelmedi bana sonuç dedi tekrar da test vermeye gerek duymadı . Zaten tüp bebek sürecinde olduğumuz için. Adetin 2. Günü hormon tahlillerim böyle çıktı bakabilir misinz anlayanlar?

Eklentiler

• Screenshot_20241112-222234_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20241112-222234_e-Nabz.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 89
benim de ilk amh sonucum oldukça düşüktü 0.43 ilk doktor tüp bebek falan dedi, ikinci bi doktora gittim foliküllerime baktı sayısını iyi gördü amh ile uyumlu değil dedi pek ciddiye almadı amh değerini, sonra başka bi doktora gittim ve yeniden amh testi yapmak istedi iyiki yaptırmışım çünkü artmaz denilen amh değerim 1.55 çıktı arada 4 ay var. Ya ilk hastanenin sonucu hatalıydı ya da amh bi şekilde artıyor bilmiyorum. Ama kesinlikle yeniden test yaptır

benim de ilk amh sonucum oldukça düşüktü 0.43 ilk doktor tüp bebek falan dedi, ikinci bi doktora gittim foliküllerime baktı sayısını iyi gördü amh ile uyumlu değil dedi pek ciddiye almadı amh değerini, sonra başka bi doktora gittim ve yeniden amh testi yapmak istedi iyiki yaptırmışım çünkü artmaz denilen amh değerim 1.55 çıktı arada 4 ay var. Ya ilk hastanenin sonucu hatalıydı ya da amh bi şekilde artıyor bilmiyorum. Ama kesinlikle yeniden test yaptır
Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim . Görünen sayı ve değer farklıydı benim de

amh sonucuna bakmayın , gelişen kaç folikül var buna bakılsın.Yumurta olsun da 1tane bile yeterli olur.

X