A aytug Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2019 676 256 103 23 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #1 Egzosom kök hücre tedavisinden sonra adet gecikmesi yaşayan var mı , kaç yumurtanız oluştu
W washingtonxy Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2023 102 22 18 35 24 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #2 aytug .!.: Egzosom kök hücre tedavisinden sonra adet gecikmesi yaşayan var mı , kaç yumurtanız oluştu Genişletmek için tıkla... Ayni sorunu yasiyorum bende merak ediyorum
aytug .!.: Egzosom kök hücre tedavisinden sonra adet gecikmesi yaşayan var mı , kaç yumurtanız oluştu Genişletmek için tıkla... Ayni sorunu yasiyorum bende merak ediyorum
A aytug Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2019 676 256 103 24 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #3 washingtonxy .!.: Ayni sorunu yasiyorum bende merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Ben test yaptım negatif çıktı anlamadim gitti neyin nesi kontrole gidecem bir haftaya bakalım ne olmuş ne bitmiş
washingtonxy .!.: Ayni sorunu yasiyorum bende merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Ben test yaptım negatif çıktı anlamadim gitti neyin nesi kontrole gidecem bir haftaya bakalım ne olmuş ne bitmiş
W washingtonxy Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2023 102 22 18 35 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #4 aytug .!.: Ben test yaptım negatif çıktı anlamadim gitti neyin nesi kontrole gidecem bir haftaya bakalım ne olmuş ne bitmiş Genişletmek için tıkla... Egzosom sonrasi birliktelik mi yaptiniz anlamadim neyden suphelendiniz
aytug .!.: Ben test yaptım negatif çıktı anlamadim gitti neyin nesi kontrole gidecem bir haftaya bakalım ne olmuş ne bitmiş Genişletmek için tıkla... Egzosom sonrasi birliktelik mi yaptiniz anlamadim neyden suphelendiniz
A aytug Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2019 676 256 103 27 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #5 washingtonxy .!.: Egzosom sonrasi birliktelik mi yaptiniz anlamadim neyden suphelendiniz Genişletmek için tıkla... Yok aynı gün değil birkaç gün sonra denemiştim. Gecikince bende herhalde hamileyim diye düşündüm ama maalesef
washingtonxy .!.: Egzosom sonrasi birliktelik mi yaptiniz anlamadim neyden suphelendiniz Genişletmek için tıkla... Yok aynı gün değil birkaç gün sonra denemiştim. Gecikince bende herhalde hamileyim diye düşündüm ama maalesef
W washingtonxy Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2023 102 22 18 35 28 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #6 Anladim benimde gecikmisti normalmis bizde birliktelik yasak tedavi basindan beri. egzosom oncesi ve sonrası yumurtalarınız kac tane
Anladim benimde gecikmisti normalmis bizde birliktelik yasak tedavi basindan beri. egzosom oncesi ve sonrası yumurtalarınız kac tane