Çok üzüldüm allah yardımcın olsun bende geçen hafta düşük yaptım 5 haftalikken doktor kürtaja gerek yok dedi muayene olcam yarın parça kalmış ki diye bakcakBen kalamadim canim merak ediyorum bende.düşük ten sonra kurtaj oldum bende.hala gelen giden yok.ustelik gecmeyen ağrılarım var.5 ay oldu kurtaj olali
Amin canım teşekkür ederim.insallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bize ve isteyen herkese.daha yenı düşük yapmışsın hamile kalirsin yine merak etmeÖyle mi çok üzüldüm bende geçen hafta düşük yaptım 5 haftalikken doktor kürtaja gerek yok dedi
Çok üzüldüm allah yardımcın olsun bende geçen hafta düşük yaptım 5 haftalikken doktor kürtaja gerek yok dedi muayene olcam yarın parça kalmış ki diye bakcak
Amin İnşallah canımAmin canım teşekkür ederim.insallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bize ve isteyen herkese.daha yenı düşük yapmışsın hamile kalirsin yine merak etme
Kürtaj mi oldun yoksa kendin mi düşürdün?? Umarım en kısa zamanda mutlu haberler alırsın stres yapmamak en önemlisi bu durumlarda allah yardımcın olsun..2,5 ay oldu benimde yok hala. İlk adeti mi 40 gün sonra gördüm ve baya uzun sürdü değişikti. Bir yumurta vardı kiste donustu off of
Kendim dusurdum 6 haftalikti. Eskilerin dediği gibi _9 doğur 1 dusurme_ çok zor gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş bırakmayın insKürtaj mi oldun yoksa kendin mi düşürdün?? Umarım en kısa zamanda mutlu haberler alırsın stres yapmamak en önemlisi bu durumlarda allah yardımcın olsun..
Amin canım üzülme biliyorum zor bir durum ne kadar strezsiz rahat olursan kendini toparlar san o kadar erken olur bebeğin tekrar kafaya takarsan geç oluyor çünkü etkiliyor hormonları pozitif düşün çocuk olayını fazla düşünme oluruna bırak inşallah güzel günler gelir .Kendim dusurdum 6 haftalikti. Eskilerin dediği gibi _9 doğur 1 dusurme_ çok zor gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş bırakmayın ins
Evet ilkini hic dusunmedigim an hamile kalmistim. Allahım seninde sesini duysun bebisler versin.Amin canım üzülme biliyorum zor bir durum ne kadar strezsiz rahat olursan kendini toparlar san o kadar erken olur bebeğin tekrar kafaya takarsan geç oluyor çünkü etkiliyor hormonları pozitif düşün çocuk olayını fazla düşünme oluruna bırak inşallah güzel günler gelir .
Amin canım inşallah herkese sağlıklı bir şekilde güzel haberler verir allahım.. sabır sadece kafaya takma fazla etkiliyor gerçektenDüşük yapali neredeyse 2 yil olacak hamile kalamadim tüm tahliller temiz sikinti yok şükür beklemedeyiz Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin insallah
İnşallah canım amin hepimiz güzel haberler alırız en kısa zamanda mutlu olmak yeterli herşey iicnEvet ilkini hic dusunmedigim an hamile kalmistim. Allahım seninde sesini duysun bebisler versin.
Fazla düşünmek için kendine zaman bırakma eşinle zaman geçir gez Toz iş yemek derken öyle öyle zaman geçirmeye çalışıyorum ben öyle yapıyorumAynen tatlim takmamak lazimda iste basarabiliyormuyum o ayrı mevzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?