• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düştük diyet damlarına öğüt veren çok olur 🙈

dolar milyoneri

Rabbim, bana indireceğin her türlü hayra muhtacım
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
6.405
19.312
168
Son kilolarım,
Güzel güzel kilo Verip bir kısmını geri aldıklarım…
Koruyamadıklarım…

Alayınızı gönderiyorum bu sefer
Uuu çok iddialı oldu🙈
Ama olsundu

Bir aydır yedim yiyecegimi(emin değilim ama çaktırmayayım)
Bundan sonra ne yersem buraya yazacağım
Bismillah ….

Başlığa istinaden geldim 😄 sabah sabah güldürdünüz, Allah 'ta sizi güldürsün, kolayca verin kiloları. Kolay gelsin 🙂

Kaçtın kaç oldun hedef ne😅
Geçen sene 70 i gördüm diyet ara, diyet ara 63.2 ile 4 ay önce sanırım tekrar başladım
Yaklaşık bir ay önce 56 küsürlerde bıraktım
Şu an kaç olduğumu tam bilmiyorum ama 58 civarı olmam lazım
Kendime bu haftayı da izin verip pazar günü başlayacağım inşallah
Dikkatinizi çekerim pazartesi değil🙈🤣

Hedefim 52-54 arası sabitlemek artık inşallah bu sefer sabitlerim🤣

Ben de aynı şekilde diyete girip girip bozuyorum. diyetisyensiz bi şekilde vermek istiyorum artık şu kiloları. 11 kilo fazlam var ama stressiz günüm geçmiyor. stresten yiyorum genelde 🙄

Ben de aynı şekilde diyete girip girip bozuyorum. diyetisyensiz bi şekilde vermek istiyorum artık şu kiloları. 11 kilo fazlam var ama stressiz günüm geçmiyor. stresten yiyorum genelde 🙄
Ya diyetisyen bana mantıklı gelmiyor
Üç ara üç ana öğün sürekli yemek yediriyor
Zaten biz sürekli yiyerek kilo alıyoruz
Tamam tarifleri öğünleri sağlıklı ama yöntem bence sağlıklı değil
Açlık süresini uzatıp akşam yemeğini Erken saatte yemek bol su ve biraz hareketi artırmak en etkili yöntem

Ya diyetisyen bana mantıklı gelmiyor
Üç ara üç ana öğün sürekli yemek yediriyor
Zaten biz sürekli yiyerek kilo alıyoruz
Tamam tarifleri öğünleri sağlıklı ama yöntem bence sağlıklı değil
Açlık süresini uzatıp akşam yemeğini Erken saatte yemek bol su ve biraz hareketi artırmak en etkili yöntem
Evet kesinlikle. Ama tek başıma da bir türlü dikiş tutturamıyorum. En fazla 2 gün yapıyorum sonrası yok. Bu durumda açıkcası bunaltıyor beni. Ne halt yiyecegim bilmiyorum. Ahh bu kör boğaz 🫣

Aslında ben de aralık oruçtq iyiyim hatta tek öğün yaptığım zamanlar daha iyi oluyor ama bu aralar cok sagliksiz beslendim ve ilk 3 gün detoks yapıp sonra tek öğüne geçmek istiyorum. Spor olarak ben de yuruyus yaparim ;)

Biraz önce kahvaltımı yaptım. 3 günlük detoks yapıp daha sonra normal diyete devam edeceğim inşallah.

kahvaltım

* bir adet haşlanmış yumurta
*15 dal maydonoz
*yeşil çay
*yarım elma

Back