- 11 Ağustos 2006
- 3.433
- 10
Duşta ve banyoda hangi ürünleri kullanıyorsunuz ?
ve neden o ürünleri tercih ediyorsunuz ?
ilk ben cevaplayım...
benim banyo küvetimde ;
1 adet palmolive aroma therapy duş jeli (turuncu olanı)
1 adet palmolive aroma therapy dush creme (turuncu olanı)
1 adet avon pearly peach banyo köpüğü
1 adet nivea dusch peeling var...
palmolive duş jeli ve duş kremini..heryerde bulabildiğim için, ucuz olduğu için, cildi yumuşattığı ve mis gibi kokuttuğu için..ayrıca ambalaj renkleri de hoşuma gittiği için alıyorum....bir duş jelinden ve duş kreminden daha başka ne beklenebilir ki ?
avonun banyo köpüğünü de yoğun kıvamlı olduğu ve misler gibi yoğun bir şeftali kokusu yaydığı için seviyorum....tatlı kokuları çok severim
nivea dush peelingi ise..arasıra kendimi daha çok arındırmak niyetiyle kullanıyorum...o kadar mükemmel bir ürün değil..daha iyi bir peeling bulursam onu alıcam...lorealin exfotonic i var ama çok pahalı...ve taneleri büyük taneli
ve neden o ürünleri tercih ediyorsunuz ?
ilk ben cevaplayım...
benim banyo küvetimde ;
1 adet palmolive aroma therapy duş jeli (turuncu olanı)
1 adet palmolive aroma therapy dush creme (turuncu olanı)
1 adet avon pearly peach banyo köpüğü
1 adet nivea dusch peeling var...
palmolive duş jeli ve duş kremini..heryerde bulabildiğim için, ucuz olduğu için, cildi yumuşattığı ve mis gibi kokuttuğu için..ayrıca ambalaj renkleri de hoşuma gittiği için alıyorum....bir duş jelinden ve duş kreminden daha başka ne beklenebilir ki ?
avonun banyo köpüğünü de yoğun kıvamlı olduğu ve misler gibi yoğun bir şeftali kokusu yaydığı için seviyorum....tatlı kokuları çok severim
nivea dush peelingi ise..arasıra kendimi daha çok arındırmak niyetiyle kullanıyorum...o kadar mükemmel bir ürün değil..daha iyi bir peeling bulursam onu alıcam...lorealin exfotonic i var ama çok pahalı...ve taneleri büyük taneli