Düşsel Melaknoli Satırları

Nessy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2006
1.602
9
Grup kendini şu şekilde tanımlıyor:
Melankolik bir yol.....
Bir dost calışmasıdır "Düşsel Melankoli Satırları." .Olanaklarımız dahilinde size ruhumuzu açmak istedik, küçük notlar bırakabiliriz belki dünyanıza diye... sevgiler, saygılar ve huzur...

üyelerini ise şu şekilde:

Kerem (Gitarlar,Söz,Müzik..)

Bugüne kadar bir çok grupta vokalistlik ve gitaristlik yaptı..Şu anda Düşsel Melankoli Satırları grubuyla müzik yaşantısını sürdürmekte..Ve halinden oldukça memnun..Malum mekan içicisi,,bir çok,baya çok,.... ve ben,ellerim çok soğuk bu aralar,sigara bitmiş,ciğerlerim kütük gibi ve martılarım ...Etkilendiği müzisyenler:Marcus(empyrium)Bach,Mahler...........

Renksiz (Vokal,,ve dahası..)

Eskişehirde öğrenimini bitirdi,gruplarla ve bireysel çalışmalar yapmakta hala.Kendini geliştirmek adına ,farklı tarzlarda müzikler dinliyor ama doom vazgeçilmezi...

Eren (Davul)

1 Kasım 1986 İzmir doğumlu,rock müziğin birçok tarzından hoşlanan,aynı zamanda izmir`de de çeşitli faaliyetlerde çalmakta,işletme bölümü öğrencisi ve bilgisayar teknisyeni..

faaliyetlerde çalmakta,işletme bölümü öğrencisi ve bilgisayar teknisyeni..

Okan (Bas Gitar)

Myspace le başlıyan arkadaşlığın müziksel
paylaşıma dönüşümü sonucu gruba dahil oldu.
Sound & Light,Dj likle uğraşıyor...

[video=youtube;-nv1n5_0I3Q]http://www.youtube.com/watch?v=-nv1n5_0I3Q[/video]

Bu da grupla beni tanıştıran şarkı;Kül Kokan Odam

Sözleri:

kül kokan odamda
birkaç dost kırıntısı
içilmiş şaraplardan geçer
günlerin sıkıntısı..

konuşmuyorum artık
sözüm dilim tutulmuş
sensiz gördüklerim
hissettiklerim olmuş.

Çok güzelmiş...
Türk grupları pek takip etmiorum zaten bu tarz yapan pek grup yok Türkiyede ama bu hoşuma gitti teşekkür ederim tanıştırdığın içinn :)
İlgilenen pek az kişi olucak zira pek tanıyan yok bu tarzları ama sen yine de şarkı ekle arada dinlerim :)

Ben de pek bilmiyorum ama araştırıp takip edeceğim bundan sonra. :)
Beğenmene sevindim. :)

X