düşmanı uzakta aramayacaksın

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
merhaba bayanlar uzun süredir konu açmıyordum ama canımı çok çok sıkan bazı olaylar oldu anlatayım
benim bir teyzem var tam bir baş belası anneannemi dayılarımı falan o yönlendirir cins bir şey 3 kızıvar büyük kızı benle yaşıt ama biz çocukluktan beri karşılaştırma ile büyüdük
mesela teyzem tatillerde gelirdi ve herşeyimizi eleştirir kendi kızları ile yarıştırırdı biz çok sıkıntı çektik kendileri hiç sıkıntı nedir bilmezler onun kızlar okuyor öğretmen olacaklar bende okuyorum ama onlar hep üstün bizim yaptığımız herşey kötü ama kendi çocukları yapınca mükemmeller neyse konuya gelelim
geçen hafta buraya geldi bir kaç günlüğüne anneannemde misafirler vardı ve herkesin içinde beni rencide etmeye çalıştı
bende eskiden bizi kınadığı şeyleri kızının yaptığını ima ederek ooo teyze şeyda geçen faceye foto koymuş karışık arkadşları ile dedim
meğer öyle dememişim de kızına o..pu demişim
şimdi teyzemler dayımlar anneannem hepsi bana tavırlı nefret ediyorum teyzemden
neymiş efendim evli kadın çok gezmezmiş kocam bana neden kızmıyormuş fln flnfln... ne yapmalıyım

o teyzeden bi tanede benden var.aynen dayılarımı o yönetir o ne derse o olur.onun kızı harikadır biz onun yanında zavallıyızdır canım ben görüşmüyorum artık beni üzün insanların hiç birisyle o kadar kafam rahatki anlatamam sana.hiç aldırış etme muhattap olma sende hem kime ne eşin bişey demedikten sonra sana ister gez ister gezme.

bir süre uzak dur bence..ortalık yatışsın..sonra ne demek istediği anlat..sonuçta yakın akraban atsan atılmaz satsan satılmaz..teyzene yeri geldi mi cevap ver susma..dayınlara falan bu durumu sakince yavaş yavaş anlat..

iyide diğer tayzem ve dayılarımda tavır aldı ama ben ona yemin ederem ki o..pu anlamında dmeedim teyzemde bize çok soylenirdi onu ima etmek istedim

teyzem emrettikten sonra bana inanmazlar ki kim bilir neler anlattı

teyzem emrettikten sonra bana inanmazlar ki kim bilir neler anlattı

nekadar ayıp ya koskoca kadın nasıl yakıştırıyor kendine böyle davranışları..hiç kafanıza takmayın..anneniz durumu düzeltir belki..

iyide diğer tayzem ve dayılarımda tavır aldı ama ben ona yemin ederem ki o..pu anlamında dmeedim teyzemde bize çok soylenirdi onu ima etmek istedim
aman öyle işini gelmiştir emin ol istediği gibi algılamıştır.ben olsam görüşmem teyzemde olsa.kim neye inanmak istiyorsa bırak ona inansınlar.

aynısının hala versiyonu var bende de neyse ki almanya da ama oradan bile yetişiyor her yere ..bunların modeli böyle şekerim ne yapsan boş uzak dur yeter muhattap alma hiç

aman öyle işini gelmiştir emin ol istediği gibi algılamıştır.ben olsam görüşmem teyzemde olsa.kim neye inanmak istiyorsa bırak ona inansınlar.
içim sıkıldı teyzem umrumda değilde dayılar ve diğer teyzem bide anneanneme üzüldüm

ahh o teyzee var ya.. bir tanesi de bizde. ailecek bir evde buluşsak hepimize hepimizi ayrı odalarda birbirimizden habersiz çekiştirir... tabi odalardan çıktığımızda anlarız ki teyze sıkıştırıp laf sokmuştur. bizimkinin derdi kimse mutlu olmasın , kendisi ayrıldı eşinden 16 yıl önce istiyor ki annemde boşansın yengemde ablamda dayımın kızı da...
beni en son kuaförün kapısında sıkıştırdı. babamı kötüledi ablamı kötüledi...
ben arkamı döndüm ve gittim bir daha yüzüne bakmadım
annem çok ısrar ediyor ara et ama yok... canı sağolsun uzak olsun
teyzemin oğlu ise tamamen o nun eseri... aile içine girmez konuşmaz, bayramlarda gelmez
bizi gördüğünde neredeyse selam vermez , ama teyzem yere göğe sığdıramaz.. o nun oğlu çok akıllı,saygılı , tam bir beyefendi.
siz görüşmeyi kesin. ne kadar uzak o kaddar iyi.

Umursama cevap bulamayınca çatacak yer aramış

Zaman geçsin diğerleri de unutur

umursama hayatına devam et onun yanında inadına çok mutlu olduğunu göster afallasın bakalım kimi aşalıyormuş her dediğine kahkaha umursamadığını s.ne takmadığını görsün diye

Yerinde olsam bu duruma üzülmek yerine "ben o kadar kötü düşünemedim öyle demek istemedim ama bak bu düşünce benimkinden daha doğruymuş, tam da öyle işte" der çekilirim kenara. İnsanlar başkalarının namusuna gelince çok iyi bekçilik yapıyor ama söz konusu kendileri olunca hepsi pür-i pak.. Aynı fotoğraf sizin olsaydı ne namussuzluğunuz kalırdı nede edepsizliğiniz. Aldırmayın elalemin ağzı torba değil ne yazık ki büzülmüyor

aynen öyle canım bizimkinin hiç sıkıntısı yok ona rağmen bizimle ilgli iyi bir şeye kuduruyor

benzer bi foto koymuştum anneme senin kızda ders çalışmıyor erkeklerle geziyor olmuştu

görüşme çok net.
ben görüşmüyorum mesela dayımlarla..
onlara dair birşeyden haberdar olmak bile istemiyorum..

taş uzaktan gelmez insana bundan birkere daha emin oldum uzak dur hepsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…