‘Düşman yapmaz': Kuzey Ormanları’ndaki tahribat havadan görüntülendi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715

3’üncü köprü ve 3’üncü havalimanı gibi projeler için İstanbul’un oksijen ve su kaynağı Kuzey Ormanları’nda yaratılan tahribatın vardığı korkunç boyut havadan görüntülendi.

Yeryüzü dergisi Magma’nın genel yayın yönetmeni Özcan Yüksek, ‘kazınan’ Kuzey Ormanları’nın uçaktan çekilmiş bir fotoğrafını Twitter hesabından ‘Düşman yapmaz’ mesajıyla paylaştı.

Uçaklar İstanbul’a inerken ve kalkarken karşılaşılan manzaranın bu olduğunu belirten Yüksek, bu fotoğrafın siyah beyaz halini paylaştığı tweet’te ise “Üstelik: Bu daha başlangıç” diyerek doğa katliamının bu noktada kalmayacağına dikkat çekti.

http://www.diken.com.tr/dusman-yapmaz-kuzey-ormanlarindaki-tahribat-havadan-goruntulendi/

Demek ki yapiyormus... Turkiyeyi bitirmek ise hedef, her yol mubah.

Ben her yerde soruyorum cevap yok. Kesilen ağaçlar nerede? 2milyon ağaç kesilmiş. Tanesi 10lira olsa 20milyon lira imkansız ya misal verdim.

Manzaraya bakımca içleri acımıyosa kimse bana dinden allah korkusundan bahsetmesn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…