- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bir an konuyu ben mi yazdım acaba dedim.Bende de güven problemi var.Maddi durumum düzelince bu konuyla ilgili terapi alacağım.Kendinize sık sık aldatılmanın ya da ayrılmanın dünyanın sonu olmadığını bunlar başınıza gelse bile sonrasında başkalarıyla Mutlu olabileceğinizi hatırlatın.
Butceniz musait oldugunda terapi alin bence.
Az once aldatildi diye butun erkeklerin aldatacagini dusunen bir uyenin konusunu okudum, yorum yazasim bile gelmedi.
Bir kere "asla ayrilmayacagiz" cumlesi asiri sacma bir cumle, tamam kimse ayrilmak için ilişkiye baslamaz ama ayrilmama garantisini de kimse veremez, verdi diyelim bu kadar etkilenecek kadar inaniyorsaniz sizde problem vardir zaten.
Bir ilişkinin bitmiş olmasi o ilişkinin baştan aşagi yalan oldugu anlamina gelmez, zamaninda sevmiştir, zamaninda cok asik olmuştur o an o duygular gercektir ama sevgi aşk tukenebilen şeyler. Tukendiginde hic yaşanmamiş veya yalan olmazlar.
Hayatinizda 3-5 kotu deneyim yaşayip(herkes boyle, hersey yalan) kafalarinda gezerseniz duzgun biri cikmaz karsiniza, ben buradan okurken bile daraliyorum sizin gibi insanlardan.
Yahu anı yaşa aşik ol mutlu ol, sonunda ayrilikta olabilir ve bu çok normal bir durum.
Size açılanların yalan söylediğini düşünüyorsunuz, ama hiçbir şey söylemeyen adamların sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz yani
Ben de daraliyorum bazen kendimden.
Yalniz anlamadiginiz kisim su galiba, bunu simarikliktan yapmiyorum. Cok cabaliyorum su huyumdan kurtulabilmek icin, ve sadece tavsiyelere ihtiyacim var. Kitap onerisi olur spirituel enerji olur kundali yoga olur ben yaptim ise yaradi dediginiz her sey olur.
He salla ask mesk yalan, bak burdaki konulara deseniz o da olur.
Enerjiye yogaya filan gerek yok.Onune cikip her seviyorum diyene gozunu karart demiyorum ama bu kuruntulari da bi kenara at ve yaşamaya bak. Benim de başima degisik tipler geldi ama herkes ayni değil, hiç bu konuda supheye dusmedim.
Gercekten seven insan devamli kafani karistiracak hareketler yapmaz, seven insandan ipucu yakalamaya filan da uğraşmazsin boyle yapanlar apacik seninle dalga geciyor.
Yaşiniz kaç bilmiyorum ama benim 15-16 yaşimdayken düşmedigim şeylere düşüyorsunuz sacimi yolasim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?