Düşman başına dediğim ‘Güven Problemim”

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
Merhabalar. Karantina insani dusunmeye zorluyor, gunlerdir ben de sunu dusunuyorum; guven problemim.
Size kucuklukten beri yasadiklarimdan bahsetmek istiyorum.
Oncelikle bu yasa kadar ergenlik flortleri yahut universite heyecanlari olarak nitelendirecegim kısa soluklu iliskiler -maksimum 1 ay- disinda hic duzgun, uzun, ciddi bir iliskim olmadı.
Bu dandirik iliskilerimde “Sana ölüyorum asigim, asla ayrilmicaz askim!” zirvalarini duyup iki gun sonra ayrilik yasamam bende coook buyuk travmalara yol acmis olmali ki bundan sonra bana bu sekilde ilgisini gosteren her y kromozomluya “yalan soyluyor olsa gerek. nasıl olsa bu da gider!” gozuyle bakar oldum. Cok aci ama ben, insanlarin beni sevdigine İNANMİYOR OLDUM. Hatta gecen arkadasim yeni tanistigi adami anlatiyor, kiz dizi gibi yavas cekimli anlatirken “bana cok guzelsin dedi, ne kadar cok sevdigini soyledi...” filan derken icimden soyleyim; ohooo inaniyo mu hakikaten?

Madalyonun diger tarafi da su, insanlar beni sevdiklerini beni guzel bulduklarini vs ifade ettiklerinde inanmiyorum ve fakat kimse boyle bir ifadede bulunmazken insanlarin beni sevdigine inandiyorum kendimi. Bkz: Yakin zamanda yakin arkadaslarimdan birine acildim, fakat ilan-i ask tarzinda degildi,baska bir sebepten kavga ediyorduk ve o anlik patlamayla “senin zaten anlamakla ilgili problemlerin var, anlasan sana karsi olan hislerimi anlardin” dedim. Dedikten sonra ne dedim len ben simdi?! :skandal:oldum zira hic boyle bir sey planlamamistim dan diye oluverdi. Reddedildim mi? Evet hem de en âlâsından. İyi mi oldu yine evet cunku hayatimdaki koca bir belirsizlik gitmis oldu!
Ama olay bu degil, ben napicam?
“Seviyorum” diyene inanmamaya o kadar meyyalim ki beynim beni oyle bir iddiada bulunmayanin beni sevdigine inanmaya zorluyor olabilir. Bazen bir bakis bazen bir gulus buna sebep oluyor.Bu adama nerden baksaniz 1 yilimi verdim.
Bunun psikolojik bir yonu oldugunu belki de travma bile yasadigimi dusunuyorum.

dipnot olarak hep ayni tarz çakma ıssız adamlari kendime cekiyorum.
İsin kotu tarafi butcem de suan uuzuun bir terapi almama izin vermiyor.
Bu nedenle kel ilacini kendi bulup kafasina surecek mecburen.
Sizden de tavsiyelerinizi bekliyorum.:kk77:

Butceniz musait oldugunda terapi alin bence.
Az once aldatildi diye butun erkeklerin aldatacagini dusunen bir uyenin konusunu okudum, yorum yazasim bile gelmedi.

Bir kere "asla ayrilmayacagiz" cumlesi asiri sacma bir cumle, tamam kimse ayrilmak için ilişkiye baslamaz ama ayrilmama garantisini de kimse veremez, verdi diyelim bu kadar etkilenecek kadar inaniyorsaniz sizde problem vardir zaten.
Bir ilişkinin bitmiş olmasi o ilişkinin baştan aşagi yalan oldugu anlamina gelmez, zamaninda sevmiştir, zamaninda cok asik olmuştur o an o duygular gercektir ama sevgi aşk tukenebilen şeyler. Tukendiginde hic yaşanmamiş veya yalan olmazlar.

Hayatinizda 3-5 kotu deneyim yaşayip(herkes boyle, hersey yalan) kafalarinda gezerseniz duzgun biri cikmaz karsiniza, ben buradan okurken bile daraliyorum sizin gibi insanlardan.
Yahu anı yaşa aşik ol mutlu ol, sonunda ayrilikta olabilir ve bu çok normal bir durum.

Hayatımızda yaşadığımız her kötü kaderi bundan sonra da yaşayacağımıza öyle inandırmışız ki kendimizi evren duyuyor aksi de önümüze çıkmıyor mu ne.. yapmayın şunu lütfen ya

Bir an konuyu ben mi yazdım acaba dedim.Bende de güven problemi var.Maddi durumum düzelince bu konuyla ilgili terapi alacağım.Kendinize sık sık aldatılmanın ya da ayrılmanın dünyanın sonu olmadığını bunlar başınıza gelse bile sonrasında başkalarıyla Mutlu olabileceğinizi hatırlatın.

Bir an konuyu ben mi yazdım acaba dedim.Bende de güven problemi var.Maddi durumum düzelince bu konuyla ilgili terapi alacağım.Kendinize sık sık aldatılmanın ya da ayrılmanın dünyanın sonu olmadığını bunlar başınıza gelse bile sonrasında başkalarıyla Mutlu olabileceğinizi hatırlatın.

yaaaa gelin sarilalim:KK51:
Aslinda haklisiniz! Ana odaklanmak onemli olan.
Cok sevdigim bi arkadasim var, dondurma yerken sadece dondurmayı dusun derdi. Biz de ana odaklanip gelecek kurcalamasak belki mutlu olacagiz, bilemiyorum. Fakat bu da pratik isteyen bir sey. Hemen olmuyor.

Butceniz musait oldugunda terapi alin bence.
Az once aldatildi diye butun erkeklerin aldatacagini dusunen bir uyenin konusunu okudum, yorum yazasim bile gelmedi.

Bir kere "asla ayrilmayacagiz" cumlesi asiri sacma bir cumle, tamam kimse ayrilmak için ilişkiye baslamaz ama ayrilmama garantisini de kimse veremez, verdi diyelim bu kadar etkilenecek kadar inaniyorsaniz sizde problem vardir zaten.
Bir ilişkinin bitmiş olmasi o ilişkinin baştan aşagi yalan oldugu anlamina gelmez, zamaninda sevmiştir, zamaninda cok asik olmuştur o an o duygular gercektir ama sevgi aşk tukenebilen şeyler. Tukendiginde hic yaşanmamiş veya yalan olmazlar.

Hayatinizda 3-5 kotu deneyim yaşayip(herkes boyle, hersey yalan) kafalarinda gezerseniz duzgun biri cikmaz karsiniza, ben buradan okurken bile daraliyorum sizin gibi insanlardan.
Yahu anı yaşa aşik ol mutlu ol, sonunda ayrilikta olabilir ve bu çok normal bir durum.

Ben de daraliyorum bazen kendimden.:cool:
Yalniz anlamadiginiz kisim su galiba, bunu simarikliktan yapmiyorum. Cok cabaliyorum su huyumdan kurtulabilmek icin, ve sadece tavsiyelere ihtiyacim var. Kitap onerisi olur spirituel enerji olur kundali yoga olur ben yaptim ise yaradi dediginiz her sey olur.
He salla ask mesk yalan, bak burdaki konulara deseniz o da olur.

Size açılanların yalan söylediğini düşünüyorsunuz, ama hiçbir şey söylemeyen adamların sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz yani 🙄

Size açılanların yalan söylediğini düşünüyorsunuz, ama hiçbir şey söylemeyen adamların sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz yani 🙄

evet. Siz sizofreni teshisimi koymadan aciklama yapayım ama :)
Mesela bu son arkadas, bana hicbir zaman sevdigini soylemedi fakat arada kafa karistirici hareketleri vardi. Butun arkadas grubum emindik benden hoslandigina.
Ya adam harbi sinyal yolluyordu da ben acilinca kuvvet tabana kacti ya da ben ve arkadaslarim o sinyalleri k.cimizdan uydurduk afedersiniz.:confused:

Ben de daraliyorum bazen kendimden.:cool:
Yalniz anlamadiginiz kisim su galiba, bunu simarikliktan yapmiyorum. Cok cabaliyorum su huyumdan kurtulabilmek icin, ve sadece tavsiyelere ihtiyacim var. Kitap onerisi olur spirituel enerji olur kundali yoga olur ben yaptim ise yaradi dediginiz her sey olur.
He salla ask mesk yalan, bak burdaki konulara deseniz o da olur.

Enerjiye yogaya filan gerek yok. 😂 Onune cikip her seviyorum diyene gozunu karart demiyorum ama bu kuruntulari da bi kenara at ve yaşamaya bak. Benim de başima degisik tipler geldi ama herkes ayni değil, hiç bu konuda supheye dusmedim.
Gercekten seven insan devamli kafani karistiracak hareketler yapmaz, seven insandan ipucu yakalamaya filan da uğraşmazsin boyle yapanlar apacik seninle dalga geciyor.

Yaşiniz kaç bilmiyorum ama benim 15-16 yaşimdayken düşmedigim şeylere düşüyorsunuz sacimi yolasim geliyor. 😂😂😂

Enerjiye yogaya filan gerek yok. 😂 Onune cikip her seviyorum diyene gozunu karart demiyorum ama bu kuruntulari da bi kenara at ve yaşamaya bak. Benim de başima degisik tipler geldi ama herkes ayni değil, hiç bu konuda supheye dusmedim.
Gercekten seven insan devamli kafani karistiracak hareketler yapmaz, seven insandan ipucu yakalamaya filan da uğraşmazsin boyle yapanlar apacik seninle dalga geciyor.

Yaşiniz kaç bilmiyorum ama benim 15-16 yaşimdayken düşmedigim şeylere düşüyorsunuz sacimi yolasim geliyor. 😂😂😂

Çok hak verdim size.
Mesela şuan birisi yazıyor bana, ama her lafı iltifat iltifat. Geriyor beni bu durum, yavşak mısın abicim geri bas diyesim geliyor daha yeni tanıştık zor tutuyorum kendimi. Anormal miyim ben? :KK17:

X