- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
-
- Konu Sahibi yusufyusuf
ne demek kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ne kadar bencil düşünceler bunlar sizin gibi düşüncede insanlar olduğu için bu halde dünyamız herkes ekmeğinin bir tepesini paylaşsaydı bu halde olunmazdı.
Kocamin ailesi dugune yardim etmedj esyalarimi almadi kardesine ev aldi ona almadi ühüü diye aglayan hatunlar gelmis kimse kimseye yardim etmek zorunda degil diyo. Evet degil ama insan durumu kotu olan bu derece yakin akrabasini nasil gormezden gelir.
Bu nasıl bir üslup asıl ?
Size ne ki isteyen istediğini düşünüp söyler.Bencilce demek ne haddinize ?
Bana göre bir insan evladı aç,açıkta olmadığı sürece yardım etmek zorunda değil ona.Ha siz ederseniz edin.O da beni ilgilendirmiyor.
Konu sahibi de zaten beğenmediklerini cevaplamıyor ya da tersliyor...Kendimizi yormanın alemi yok.
siz veya sizin cocuklariniz benim durumumun 2 kat fazlasi duruma duserde ne demek istedigimi ozaman anlarsiniz insallahmesele sirf para degil ama sizde bunu anlayabilecek mantigi gormuyorum o yuzden fazlada birsey demeyecegim bazi insanlar basina gelince anliyor anca
Anlayan arkadaslara sonsuz tesekkurler
Kocamin ailesi dugune yardim etmedj esyalarimi almadi kardesine ev aldi ona almadi ühüü diye aglayan hatunlar gelmis kimse kimseye yardim etmek zorunda degil diyo. Evet degil ama insan durumu kotu olan bu derece yakin akrabasini nasil gormezden gelir.