• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşen beta hcg değerleri

cansu3362

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
65
25
38
30
Merhaba hanımlar 15 gündür adetim gecikti ilk doktor muayenem adetim geciktikten 5 gün sonra oldu. Doktor keseyi göremediğini henüz çok yeni döllendiğini söyledi 2 günde bir kan testi yaptık 139 dan 216 yükseldi beta değerim doktor sınırda 2 gün sonra tekrar yapalım dedi bu sefer değerim 86 ya düştü yarın tekrar test yapacağız benim umudum kalmadı ama böyle bir şey yaşayan var mı henüz adet kanamam vs de olmadı

Kimyasal gebelik gibi gorunuyor hayirlisi olsun uzulme
Bugun yarin baslar kanaman
Her seferinde ayni yerdemi verdin tahlili degisik labaratuvar sonuclari farklilik gosterebiliyor

Merhaba hanımlar 15 gündür adetim gecikti ilk doktor muayenem adetim geciktikten 5 gün sonra oldu. Doktor keseyi göremediğini henüz çok yeni döllendiğini söyledi 2 günde bir kan testi yaptık 139 dan 216 yükseldi beta değerim doktor sınırda 2 gün sonra tekrar yapalım dedi bu sefer değerim 86 ya düştü yarın tekrar test yapacağız benim umudum kalmadı ama böyle bir şey yaşayan var mı henüz adet kanamam vs de olmadı
Canım seni üzmek istemem ama değer düştüyse ya boş gebelik yada düşük oluyor ama sende kese gözüktüyse boş gebelik olmalı 😔

Kimyasal gebelik gibi gorunuyor hayirlisi olsun uzulme
Bugun yarin baslar kanaman
Her seferinde ayni yerdemi verdin tahlili degisik labaratuvar sonuclari farklilik gosterebiliyor
Doktorumun olduğu hastanede verdim hep yani bir sorundan mı oluşur kimyasal gebelik bilinçli ilerlemek isterim

Doktorumun olduğu hastanede verdim hep yani bir sorundan mı oluşur kimyasal gebelik bilinçli ilerlemek isterim
Bende bi bos gebelik gecirdim bunlarin neden olduguna dair kesin bir sebep yok canim
Kese bostu patolojiye gonderdiler sonucu bekliyorum ama seninki kimyasal gebelik bence
Keseyi falanda gormemissin cunku.
Belkide bi cok kadin farkinda olmadan bi cok kez kimyasal gebelik geciriyo

Bende bi bos gebelik gecirdim bunlarin neden olduguna dair kesin bir sebep yok canim
Kese bostu patolojiye gonderdiler sonucu bekliyorum ama seninki kimyasal gebelik bence
Keseyi falanda gormemissin cunku.
Belkide bi cok kadin farkinda olmadan bi cok kez kimyasal gebelik geciriyo
Anladım cevap için teşekkürler allah herkese hayırlısını versin

Merhabalar bende 11.gün test Yaptım değer 634'tü.
14.gün yaptım 375 e düştü dr.çoğul gebe lik olup biri tutunamamış olabilir dedi 2 güne sonra tekrar tahlil yapacam psikolojik olarak darmadağınım...

14.gün yaptım 375 e düştü dr.çoğul gebe lik olup biri tutunamamış olabilir dedi 2 güne sonra tekrar tahlil yapacam psikolojik olarak darmadağınım...
Sonucunuz ne oldu insallh hayirlisiyla sizledir merak ettim

Merhaba sonıcunuz nedir acaba,aynı süreçten geçiyorum.

Back