• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duşakabin:(

duşakabindeki su-kireç izleri nasıl çıkar?tuz ruhu bile döktüm olmadı:(

mrb canım yakınlarında satan varsa amwayin ürünleri müthişş annem satuyor bende kullanıyorumm öneririm sana yada karbonat dök biraz bekle limonda sık köpürttür beklett yıka bakalım belki çıkarr :3:

Eğer uzun süreli kireçse cama işliyor sanırım, ben herşeyi denedim çıkmıyor.En son kireç çözücü (porçöz) onu biraz sulandırıp süngerle sildim biraz bekleyip ardından yıkadım,sonra da kuru bezle sildim.En iyi o çıkarıyor. Ama elinize eldiven giyin.Kolay gelsin.

Kireç çözücü banyo temizleyiciler var,bizim duşakabin hayatta temizlenmez diyordum pırıl pırıl oldu.Marka vermek belki olmuyordur kireç çözücü bang yazarsanız çıkar :)

Spreyi de var ben kullanmadım spreyini ama sanırım kullanımı daha kolay ;)

Mr. Muscle power hijyen banyoyu sık duşakabine, süngerle ovala şöyle bi, suyla durula, pırıl pırıl oluyor, Ayrıca cifin krem temizleyicisiylede aynı şekilde kireç lekelerinden kurtulabilirsin cnm. :3:

Cif banyo kullanıyorum pırıl pırıl oluyo hemde misler gibi kokuyo

Yeni tasindigim evin dus kabinini temizlemek icin denemedigim kalmadi en son cok agir wc temizleyicisi doktum az kalsin boguluyordum tabi bizim dus kabin camı kalitesiz onu da belirteyim sonra cozumu yine bu sitede buldum bir arkadas yazmisti

Klasik bulasik teli ve cif krem zaten dustaki lekelerin cogu sabun artigi o yuzden kirec cozucu etkliki olmadi benim banyoda dus jeli leke yapmiyor.

arkadaşlar,ben napmışım ya! bu duşakabin camlarındaki,fayanslardaki kireç lekeleri çıkmıyor bir türlü.buradaki önerilerin hepsini denedim,sonuç hüsran.neyi yanlış yapıyorum ki acep? loc çok amaçlı temizleyiciyi sıcak suyla karıştırıp fırçaladım olmadı,cifle sildim almadı,kireç çözücü bile döktüm.ben nerde hata yapıyorum?

Yeni tasindigim evin dus kabinini temizlemek icin denemedigim kalmadi en son cok agir wc temizleyicisi doktum az kalsin boguluyordum tabi bizim dus kabin camı kalitesiz onu da belirteyim sonra cozumu yine bu sitede buldum bir arkadas yazmisti

Klasik bulasik teli ve cif krem zaten dustaki lekelerin cogu sabun artigi o yuzden kirec cozucu etkliki olmadi benim banyoda dus jeli leke yapmiyor.
Bende ersa genel temizlikle çıkardım.
Ama bu da güzel öneri. Deneyecegim

Banyo için olan fısfıslı şeyleri kullanıyorum ben
sıkıyorum biraz pril ve domestoslu su yapıp süngerle ovuyorum bekletiyorum
Sonra duruluyorum geçiyor
Fısfısları sıktıktan sonra biraz bekletiyormusun işlemesi için ?

Son düzenleme:
Back
X