Duşakabin...

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar mrb konuyu dopru yere açtımmı emin değilim ama benim sorum şu:
banyoma düşakabin yaptırdım 6ay kadar önce cam sadece çerveçeleride krom...
yaptırırken aldığımız yerin sahibi camı silmeniz gerekmez araba camından yapılmıştır dedi..
bende tabi silmedim banyodan sonra ama 2 3 aydır leke leke kaldı..
denemediğim temizlik ürünü kalmadı spatula ile kazıdım nafile yağmur lekesi gibi çok kötü duruyo ne yapabilirim...
yaptıdığım yer kapandı sizce nasıl çıkarıcam?

kızlar mrb konuyu dopru yere açtımmı emin değilim ama benim sorum şu:
banyoma düşakabin yaptırdım 6ay kadar önce cam sadece çerveçeleride krom...
yaptırırken aldığımız yerin sahibi camı silmeniz gerekmez araba camından yapılmıştır dedi..
bende tabi silmedim banyodan sonra ama 2 3 aydır leke leke kaldı..
denemediğim temizlik ürünü kalmadı spatula ile kazıdım nafile yağmur lekesi gibi çok kötü duruyo ne yapabilirim...
yaptıdığım yer kapandı sizce nasıl çıkarıcam?

yaptırdığın yeri ara sahibiyle konuş .. d e bak ne hale geldi bi gör de... gelsin kendi temizlesin.. insana böyle garanti verilir mi ya.. silmeniz gerekmez..
al silmedim gelde kendin temizlde de... gelsinler yardımcı olsunlar

benim duşakabinimde camdan. ayda bir kez cifin çamaşır suyu katkılı olanı ile fırçalıyorum , üstüne bir su tutuyorum misler gibi oluyor valla... belkide sen uzun süre temizlemediğin için lekeler kalmıştır canım. bence cifi yedirdikten sonra bir süre beklet ve sonra fırçala...

yaptırdığın yeri ara sahibiyle konuş .. d e bak ne hale geldi bi gör de... gelsin kendi temizlesin.. insana böyle garanti verilir mi ya.. silmeniz gerekmez..
al silmedim gelde kendin temizlde de... gelsinler yardımcı olsunlar

dükkanı kapattı gittiler tatlım yaaa araki bulasın adamları...

benim duşakabinimde camdan. ayda bir kez cifin çamaşır suyu katkılı olanı ile fırçalıyorum , üstüne bir su tutuyorum misler gibi oluyor valla... belkide sen uzun süre temizlemediğin için lekeler kalmıştır canım. bence cifi yedirdikten sonra bir süre beklet ve sonra fırçala...

evet canım uzun süre temizlemediğim için oldu heralde zaten doğum yaptım bebekler uğraşmaktan her banyo sonrası temizlemeye fırsatım olmadı banyomu bile yarım yamalak yapar hale geldim zaten :)
bide öyle deneyeyim bakalım çıkacakmı?
çok iğrenç duruyo...

Back
X