Duşakabin temizliği

yosunyesilii222

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
628
353
31
Kızlar merhaba duşakabindeki su damlacıklarından şikayetciyim bir türlü çıkartamıyorum marka vermiyeyim ama çoğu şeyi denedim sıkıyorum biraz bekletiyorum sonra kuru bezle siliyorum ya da sıktığım zaman köpürtüp siliyorum öyle bekliyorum bazı yerler ayna gibi olurken çoğu yerdeki damlacıklar gitmiyor bugün denemediğim banyo için köpük varmıs onu aldım deneyeceğim sizin önerileriniz var mı ? Yani bazı yerler inatçı leke haline gelmiş çıkmıyor asla.

Bimdeki kireç sökücüyü sıkıyorum köpürtüp siliyorum ardından da cam beziyle siliyorum 😊 deneyebilirsin

Kesinlikle süngerin yeşil tarafı çizmiyo da dandik sünger olacak ama daha yumuşak bir iki kez kullanıp atacan. Benim duşakabin tamamen şeffaf. Kireç sökücü sıkıyorum süngerin yeşil tarafıyla köpürte köpürte yıkarım misss.
20200614_235535.jpg

Kesinlikle süngerin yeşil tarafı çizmiyo da dandik sünger olacak ama daha yumuşak bir iki kez kullanıp atacan. Benim duşakabin tamamen şeffaf. Kireç sökücü sıkıyorum süngerin yeşil tarafıyla köpürte köpürte yıkarım misss.
Eki Görüntüle 2648959
Bende bir ara öyle yapıyordum ki köpürte köpürte ama bazı yerler inatla çıkmıyor benimde cam duşakabin elimde ne var cif köpük vs döktüm silip bekledim bazı yerler inatla çıkmıyor

X