• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duşakabin camım bir anda patladı

seatlle

Gökkuşağı için, yağmura katlanmak zorundasın
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
709
1.206
113
Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler.Şuan korkudan elim ayağım titriyor.Gecenin bu saatinde bugün hiç kullanılmayan banyodaki duşakabin camı bomba gibi patlamasıyla uyandım.Hayatımda daha önce hiç böyle birşey görmedim.Aranızda hiç yaşayan oldu mu bu tarz bişey düşünüyorum ya o esnada çocuklar orda olduğu bir saatte ve o banyo kullanımdayken olsaydı.Bildiğiniz tuz buz şeklinde bir patlama ve cam kırıkları...Allah diyorum korudu yanlız olmak nekadar zor .Sizin oldu mu ya da ne sebep olur böyle birşeye firmayı aramalı mıyım yarın?

Allah Allah.
Şu ay girdi gireli 3. duşakabin camı patlaması vakası duyuyorum.
Daha önce hiç duymamıştım. Sizinkiyle beraber 3 etti.
Büyük geçmiş olsun.
Neden patlıyorlar acaba..

Allah Allah.
Şu ay girdi gireli 3. duşakabin camı patlaması vakası duyuyorum.
Daha önce hiç duymamıştım. Sizinkiyle beraber 3 etti.
Büyük geçmiş olsun.
Neden patlıyorlar acaba..
Bilmiyorum ki ben ilkkez şahit oldum.Yaa öyle bir ses ki sanki eve bomba attılar.Teşekkür ediyorum

Bizimki de öyle oldu. İyi ki duş alan falan yoktu.

Ben şeye bağladım bizim banyo soğuk oluyor, duş alırken de sıcak tabii. Bunun sonucunda patlıyor.

Ama sizinki kullanılmıyormuş ilginç.

Bizimki de öyle oldu. İyi ki duş alan falan yoktu.

Ben şeye bağladım bizim banyo soğuk oluyor, duş alırken de sıcak tabii. Bunun sonucunda patlıyor.

Ama sizinki kullanılmıyormuş ilginç.
Çok ilginç gerçekten hiç kullanılmıyor değil bugün o banyo hiç kullanılmadı diğer banyoyu kullandık çocuklarla anlamadım ki

ben yaşadım, yeni evleneceğim zaman tuttuğumuz evin banyosunu yeni yapmıştık. en son duşakabinin camları takılacaktı. ben koridoru görecek şekilde yatakta uzanıyorum eşimi izliyorum eşiimde camın biri elinde tersi düzü neresi diye bakıyordu

pattt diye tuzla buz oldu ne olduğunu anlamadık bile :olamaz: sanırım bazı kalitesiz camlarda oluyormuş bu. öyle duymuştuk o zaman.
geçmiş olsun

Haberlerde bu cok cikiyor. Hatta bir kadin cocugunu yikarken patlamisti kotu olmustu. Ama ne hikmetse firmalar darbe olmistir diyolar. Benmki cam degil plastik gibi olanlardan. Bilmeyerek cam yaptirmadam ama iyimi yaptirmmaism bunlari cok duyar olduk cunku allah korusun

Annem duştayken patladı bizimki de. Çok şükür ufak sıyrıklarla atlattı ama Allah korusun çok kötü bir durum. Annem travma gibi bişey yaşadı, o zamandan beri duşa girince hala aynı korkuyu yaşıyor. Geçmiş olsun

Mika olani patlamio degil mi. Bildigimiz cam kabin bu. Benimki mika olan. Korkmaya basladim bende

Çok geçmiş olsun. Artık her duşa girdiğimde aklıma gelecek. Ay Allahım korusun.

Aman dikkat edin bir ay önce benim de başıma geldi üstelik duşun içinde çocuklarda vardı ama en yakın bendim korkunçtu elim ayağım bileğim kesildi toplamda 10 dikiş attılar. Cam duşakabinden korkuyorum artık

Aman dikkat edin bir ay önce benim de başıma geldi üstelik duşun içinde çocuklarda vardı ama en yakın bendim korkunçtu elim ayağım bileğim kesildi toplamda 10 dikiş attılar. Cam duşakabinden korkuyorum artık
Çok geçmiş olsun sizinki daha korkunç olmuş verilmiş sadakanız varmış

Back
X