Duşa kabin için en iyi temizleyici??

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
YAA ARKADAŞLAR HER NE KADAR SABUN KULLANMAYIP JELDE KULLANSAK KİREÇTENMİDİR NEDİR .Bİ KULLANIMDA DUŞA KABİN İÇİ HEMEN KİRLENİYOR..kafamçokkarıştı
CİFLEMEK ZOR OLUYOR HER DEFASINDA VE TAM İSTEDİĞİM SONUCA ULAŞAMIYORUM..:1no2:

SİZ HANGİ TEMİZLEYİCİLERİ KULLANIYOSUNUSS??CLİT BANG NASIL ?

YARDIMCI OLURSANIS SEVİNİRİM ARKADAŞLAR..

benim banyomda öyle duşkapısı kireçli oluyor hepp
kireç sökücü döküyorum sonra ovuyorum eldiven giyip tabi
ama içeriyi havalandırmak lazım çok kötü kokusu

daha kolay yöntem deneyen varsa yazsınnn

canim burda ben essíg diye temizlik sirkesi var kiraci hemen cozuyo her yer parliyo bakayim internetten resmini kopyalayim turkiyede belki gozune carpar alirsinn
11154636254.jpg
canim bunlar super oluyo ama dedigim gibi turkiyede var mi bilmiyorumm

Ya bende açıktan temizlk ürünleri satan yerden yeşil bi sıvı alıyodum önceden.sonuç çok iyiydi ama zamanla derzlerin arasını açıyor.tuz ruhu gibi..

canim burda ben essíg diye temizlik sirkesi var kiraci hemen cozuyo her yer parliyo bakayim internetten resmini kopyalayim turkiyede belki gozune carpar alirsinn
11154636254.jpg
canim bunlar super oluyo ama dedigim gibi turkiyede var mi bilmiyorumm

GOGLE A YAZDIM AMA BİŞEY BULAMADIM CNM.TÜRKİYEDE OLDUĞUNU SANMIYORUMboshayallersmile

benim banyomda öyle duşkapısı kireçli oluyor hepp
kireç sökücü döküyorum sonra ovuyorum eldiven giyip tabi
ama içeriyi havalandırmak lazım çok kötü kokusu

daha kolay yöntem deneyen varsa yazsınnn

KİREÇ ÇÖZÜCÜ DERZLERİ AÇMIYOMU CNM YAA:nazar:

cilit bang süper çıkarıyor
ama kokusu çok ağır cam açarak bile dayanamadım ben öksürük tuttu zor bitirdim

kireç sökücü çok güzel temizliyor. bende cilit bang almıştım ama çok memnun kalmadım klozet için kieç sökücü almıştım bird ebunu dneyeyim deyip cilit bangin püskürtme şişesine koydum ve sıkıp hemen silip su döküp kuruşuyorum sonuç süper. banyo bataryasınada döküyorum parlıyor hemen.

İzmirde açık deterjan satan bazı dükkanlarda SIR marka bir kireç çözücü var acayip keskin ve kötü kokan bir madde ben duşun camlarına sıkıp kaçıyorum banyodan bir süre bekletiyorum o şekilde banyo camını açıp ancak kesin sonuç pırıl pırıl oluyor duşakabin tek bir iz bile kalmıyor arkadaşlar çok çok memnun kalacaksınız eminim...

ben hatada 1-2 sıvı cifle ovuyorum ama düzeni kaçırırsam zorluyor onun dışında hep parlak duşakabinin camlarınıda ovuyorum cam sille dışını siliyorum cif ile içini yıkıyorum gerçekten ferah ve sonuç çok güzel

Ben banyo için birçok marka ürün denedim ama Migrosun kendi banyo temizleyicisi kadar etkisi olmadı hiçbirinin. Ummuyordum sonuca gerçekten şaşırdım..
Bazen duşakabinin kenarlarında silikonlar siyahlaşıyor ona da çamaşır suyu püskürtüyorum ve bekletiyorum ama püskürtmek gerekli üzerine dökünce etkili olmuyor.

kireç çözücüler sadece derzlere değil tesisata da zarar veriyor,çok kullanmayın derim,alttaki komşunuzun banyosuna akıntı olmasın.cillit bang sprey le fısfıslayın ,temizlik bezinizle şöyle bir dağıtın deterjanı,5 dk bekleyin ve durulayın,çok kirliyse bezinizle silerek durulayın,tertemiz oluyor:))

ayy kızlar yaa..kireç çözücü döktüm duşa kabin camlarına içten pişman oldum.daha yeni kabinin camlarındaki beyaz şeritler mahvoldu:1no2:senağlamaAllahtan dışından pek belli olmuyo .. temizlicem derken kahverenginimsi leke yaptım heryeri..benneyaptımkiçok üzüldüm yaa..
şimdi ne kadar yıkasamda pismiş gibi lekeli görünüyo..çok rahatsız ediyo beni bu durum..artık durumu kurtarmanın bi yolu yoktur herhaldesenağlama:çok üzgünüm:

Ben normal günlerde sadece su tutuyorum, misafir geleceği zaman camsil sıkıp siliyorum, pırıl pırıl oluyor. Ama sabun kullanmıyoruz, duş jeli ve şampuan sadece o yüzden sabun artığı tutmuyor hiç. Ayda 1 kez de normal temizliyorum yoğun kıvamlı çamaşır suyuyla falan ovalıyorum.

Son düzenleme:
X