Duş teknesi çökermi?

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
merhaba kızlar bi derdim bitmedi evimin tadilatıyla ilgili

banyo için duşakabin düşünüyorum ancak duş teknesi zamanla sararıyo çöküyo diye duydum duş teknesi yerine duşakabinin etrafını tuğlayla ördürüp fayans kaplatıpmı yapsam kararsız kaldım alacağım duşakabinde ucuzlardan.pahalı bişey olmayacak.Koçtaştan beğendim ama kurulumunu onlarmı yapıyo

merhaba :) biz de evimize geçen yıl tadilat yaptırdık banyo falan komple değişti. koçtaş'tan yaptırmadık fakat sararma ve kırılma dışında tekne olunca altı boş kalıyor ve sızıntı falan gibi problemlerde de sökmek gerekir hepsini demişlerdi bize de. yalnız firmaların onlarla ilgili garantisi oluyor, dayanıklılık, sararma vs konusunda. eğer parasında değilim, sadece uğraşmak istemem tamiratla falan dersen senin dediğin de mantıklı. ama tekneli kullanmak temizlik açısından daha hijyenik gibi geliyor bana, fayans araları falan.. ne bileyim :)

duş teknesi yerine cam tuğladan koydursam daha şık olmazmı kızlar.

Eklentiler

• $68594412-5622-4d81-9c7a-7905c95c8710_mf.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 3.981
bizimde duş teknesi ilk zamanlar babam girdimi buna çöker diyodum ama küvetin modası geçti en güzeli yuvarlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…