• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duş kabin temizliği hemde çok kolay :)

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
kızlar dün gece denedim şu bimde satılan bulaşık makinası parlatıcı var ya onu temiz süngere döküp camı güzelce siliyoruz. ardından bir 5 dk daha beketip güzelce yıkıyoruz tertermiz oluyor :)
bana tavsiye eden arkadaş 10-15 gün temiz kaldığını söylüyor bakalım göreceğiz deneyin denettirin pişman olmazsınız :)

kızlar dün gece denedim şu bimde satılan bulaşık makinası parlatıcı var ya onu temiz süngere döküp camı güzelce siliyoruz. ardından bir 5 dk daha beketip güzelce yıkıyoruz tertermiz oluyor :)
bana tavsiye eden arkadaş 10-15 gün temiz kaldığını söylüyor bakalım göreceğiz deneyin denettirin pişman olmazsınız :)

Daha önce Biminkiyle değil ama kendi kullandığımla sildim ve kokudan bayılacaktım canım kendimi zor attım dışarı. Çok ağır bi kokusu var. Bimin kokusu nasıl acaba?

Bildiğin parlatıcı ile valla supermis

kızlar ben akşam yapmıştım sabah buğulu oldu arkadaşıma dedim buğulu gözüküyor diye meğerse sıcak suyla yıkamak gerekiyormuş :(

Back
X