• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duruşma katipleri bakabilir mi :(

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.525
528
Selam kızlar ....
Sorunumu tanımlayanıyorum bile :KK43:
Dün sabaha kadar çalıştım mecbur. Nöbet vardı. Yine aynı saatte gittim. Çağırdılar . Öğlene kadar uyuyup dinlenemeden , sabah ezanı girdiğim evden , yine mesai başında çıkTım. 2,5 saat uyudum .Çok bunaldım . Sizce tayin mi istemeliyim bilmiyorum
Duruşma katibiyim memnunum ama ... çok kararsızım bilmiyorum
Zombi gibi hissediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar ....
Sorunumu tanımlayanıyorum bile :KK43:
Dün sabaha kadar çalıştım mecbur. Nöbet vardı. Yine aynı saatte gittim. Çağırdılar . Öğlene kadar uyuyup dinlenemeden , sabah ezanı girdiğim evden , yine mesai başında çıkTım. 2,5 saat uyudum .Çok bunaldım . Sizce tayin mi istemeliyim bilmiyorum
Duruşma katibiyim memnunum ama ... çok kararsızım bilmiyorum
Zombi gibi hissediyorum
(Katipler özel mesaj atarsanız dertleşiriz)
Kolayliklar diliyorum. Her meslegin zorlugu vardir illa ki. Neden ozel mesajla dertlesiyorsunuz? Konunuza yorum yapar herkes oyle dertlesilir yani buranin konsepti bu ;)

Her nöbetçi katip sabaha kadar durmuyor.. Kesin istisnai bi durum olmustur ve cok nadir denk gelir.. Nerde gorev aliyorsunuz birim olarak? Tayin isteseniz de sehir değişecek sadece çalıştığınız birim kadro ayni olduktan sonra ayni meslegi yaptiktan sonra bisey degismez ki...

Her nöbetçi katip sabaha kadar durmuyor.. Kesin istisnai bi durum olmustur ve cok nadir denk gelir.. Nerde gorev aliyorsunuz birim olarak? Tayin isteseniz de sehir değişecek sadece çalıştığınız birim kadro ayni olduktan sonra ayni meslegi yaptiktan sonra bisey degismez ki...
Asliye ceza. Evet nadir oluyo böyle şeyler

sadece durusmayamı cıkıyorsun baska iş yapmıyormusun çünkü duruşma katibi diye bi sıfat yokta

Back