- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Paylasin bol bol seviniyom.Kolay oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paylasin bol bol seviniyom.Kolay oldu :)
Süpersin tatlıım teşekkür ettiiimmMerhaba hanimlar.
Profilinize bilmeyenler oluyor soran oluyor belki bir çok kişi yapamiyor. Bende soran olursa veya göstermek amaçlı herkesde bilgilensin diye resim paylaşım nasil olur göstermek istiyorum şimdiden faydam olduysa size ne mutlu bana öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 2283659 Eki Görüntüle 2283688 Eki Görüntüle 2283661
Eki Görüntüle 2283662 Eki Görüntüle 2283663 Eki Görüntüle 2283664
ilk önce isteğiniz her hangibi bir görsel arastiriyorsunuz. Istediginiz görselin üzerine bastirarak resmi yeni seklemede aç olan yere basip yeni sayfa oluşacak. Sadece istediğiniz görsel tek halinde açılıyor olacak. Üzerindeki urali komple kopyalayip. Profilinize geliyorsunuz. Duruma girip resim görünümlü işaret çıkıyor. Onu seçip urali oraya yapıştırıp ekle diyoruz. Resim halinde duruma düşüyor ve paylaşıyoruz. Umarim göstere bilmişimdir.![]()
Onu öğrenemedim kuzum yok galiba durumda paylaşmak topiklerde mesajlarda atabikiyorsunda profile atmayi bilemiyom aslindaPekii canım normal galeriden gif paylaşmak istiyorum onu nasıl yapıcaz firkrin var mı?
Galeriden duvara derken canım? Kendi telefonundan gif paylaşılmıyor canım. Mutlaka bir siteden link kopyalarak yapman lazımOnu öğrenemedim kuzum yok galiba durumda paylaşmak topiklerde mesajlarda atabikiyorsunda profile atmayi bilemiyom aslindaChocolita atabikiyordu galeriden duruma nasil paylaşıyoz.
Kendi telinden resim kuzum sen nasıl yapmistin bikere yapmıştın heral.Galeriden duvara derken canım? Kendi telefonundan gif paylaşılmıyor canım. Mutlaka bir siteden link kopyalarak yapman lazım
yok bebegim kendi telimden yapmadım hiç. He bak şu varKendi telinden resim kuzum sen nasıl yapmistin bikere yapmıştın heral.
Aynen gif degil zatende resim demek istemiştim bende öğrenmiş oldum teşekkür ederimyok bebegim kendi telimden yapmadım hiç. He bak şu varA n n e y i m telefonumdan resim paylaşmak istiyosam ''hizliresim'' sitesine girip oradan telden resmimi seçip en alttaki linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorum profilime. Yine link olarak çıkıyor ama profilimden tıkladıklarında resmi görüyorlar. Yine gif değil ama